Pomozte nám vyprázdnit sklad a zachránit produkty s blížícím se nebo již prošlým datem min. trvanlivosti. Ikdyž u produktu uvidíte toto datum, vězte, že produkt je stále vhodný ke konzumaci či k použití. Každý týden produkty otevíráme a testujeme, abychom si byli jisti, že jsou v pořádku. Proč to děláme? Protože nesnášíme zbytečné plýtvání a konzum. Klikněte SLEVY a VÝPRODEJ.

Belgický krém Beurre de Noisette hladká textura, chuť lískových ořechů a kakaa - 125 g

Akce
Značka: INCACAO
125 Kč –9 %
Inca’valley Belgium | Belgický krém Beurre de Noisette 125 g
125 Kč –9 % 113 Kč / ks 904 Kč / 1 kg
Skladem (>3 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Vysoce kvalitní lískooříškový pomazánkový krém s kakaem vyráběný v Belgii michelinským šéfkuchařem Vincentem Bulletem. 

Detailní informace

Unikátní produkty

Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech

Záruka kvality

Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně

Doprava zdarma

Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny

Detailní popis produktu

Dekadentní pomazánkový krém (ang. spread) od značky Incacao pro všechny milovníky kvalitního kakaa a lískových oříšků.

  • Tento produkt neobsahuje palmový olej
  • Je schválen jako vhodný pro diabetiky
  • Má jedinečnou strukturu "crémeux".

Použití

  • Tento lahodný heboučký krém si můžete namazat na toasty, bagety, palačinky nebo vafle.
  • U nás vyzkoušeno na teplé vánočce. Je to nebe v puse.
  • Použijte ho jako dip na kousky hořké čokolády, preclíky.
  • Nebo to můžete to udělat úplně jednoduše a použít ho jen jako dip na lžíci.
  • Nejlépe je skladovat při teplotě 18 - 24 oC.

Složení

  • rozpustná vláknina (polydextróza)
  • lískové oříšky 20%
  • kakaové máslo
  • ghí (přepuštěné máslo)
  • sladidlo: erytritol
  • řepkový olej
  • kakaový prášek 3,6%
  • vanilkový lusk
  • emulgátor: lecitin (slunečnicový)
  • sladidlo: thaumatin (ovoce katemfe)

Výživové hodnoty (100 g)

  • Energie: 2039 kJ/487 kcal
    Tuk: 50,6 g
    - z toho nasycené tuky 23,2 g
  • Sacharidy: 13,4 g
    - z toho cukry 2,6 g
    - z toho polyoly 10,5 g
    - čisté sacharidy 2,9 g
  • Vláknina 30 g
  • Bílkoviny 3,8 g
  • Sůl 0 g

Přínosy použitých surovin

1. PREBIOTICKÁ ROZPUSTNÁ VLÁKNINA POLYDEXTRÓZA: má nízkou kalorickou hodnot (asi 1 kcal/g). Používá se jako plnidlo a nahrazuje strukturu a texturu sacharózy (stolního cukru). Tato rozpustná vláknina má glykemický index (GI) 4 až 7.

Namísto klasických keto a low carb schválených vláknin, jako jsou:

  • rozpustná čekanková vláknina (známá jako inulin s GI 14, maximální spotřeba 60 g/den)
  • rozpustná kukuřičná vláknina (známá jako rezistentní maltodextrin s GI 25, maximální spotřeba 45 g/den)
  • rozpustná tapioková vláknina (známá jako isomalto-oligosacharid s GI 35, maximální spotřeba 30 g/den)

jsme raději zvolili tuto syntetickou prebiotickou vlákninu, polydextrózu, abychom mohli snižovat používání těchto koncentrovaných "přírodních" vláknin s výjimkou našich karamelových pomazánek. Přestali jsme používat marketingové triky typu "zcela přírodní...".

Med, obiloviny a banány (zralé banány mají GI 130!) jsou také "přírodní", stejně jako řepný a třtinový cukr, proto nadměrné používání "přírodních sladidel" způsobuje inzulinovou rezistenci a cukrovku.

  • Omezujeme používání inulinu, rozpustné kukuřičné a tapiokové vlákniny, protože způsobují nadýmání a měkkou nebo řídkou stolici.
  • Některé mají navíc vysoký GI, a denní příjem je tak omezený, a způsobuje tělu velkou zátěž.

Polydextróza má nejvyšší denní příjem 90 g, méně zatěžuje organismus a mnohem lépe zlepšuje střevní flóru a mikroby tím, že fermentací této prebiotické vlákniny vznikají 3 hlavní krátké mastné kyseliny (acetát, propionát a butyrát), které mohou ovlivňovat systémový metabolismus mastných kyselin prostřednictvím modulace exprese genů hostitele a poskytování substrátu pro buněčné katabolické a anabolické reakce.

2. ERYTHRITOL: jedná se o přírodní alkoholový cukr. Je zcela odlišný od ostatních alkoholových cukrů a je velmi bezpečný. Má pouhých 6% kalorií jako klasický cukr a dosahuje 70% sladkosti cukru.

Na rozdíl od klasického cukru však bezpečně prochází tělem nedotčený, s nulovou metabolizací, protože ho tělo nedokáže rozložit. Při konzumaci erythritolu nedochází k žádné změně hladiny krevního cukru nebo inzulínu, protože má glykemický index (GI) pouze 1 na rozdíl například od glukózy, která má GI 100.

Co je to 'Nízký glykemický index': kromě diabetiků 1. a 2. typu má více než 50 % populace malou rezistenci na inzulin. Inzulín je nejdominantnější hormon a je naprosto zásadní pro zdraví, je zodpovědný za více funkcí, jednou z nich je glykolýza (oxidace glukózy). Jeho protějškem je hormon glukagon, který je zodpovědný za lipolýzu (oxidaci tuků). Pokud je inzulín vysoký, je u zdravých jedinců sekrece glukagonu zcela utlumena.

3. GHÍ 10 %: Incacao do svých produktů používá vlastní kultivované ajurvédské ghí, které dobře snáší i osoby s citlivostí na laktózu nebo kasein. Je plné vitamínů rozpustných v tucích (A,D,E,K2), omega 3 (DHA a EPA) a konjugované kyseliny linolové (CLA), což je přírodní transmastný tuk.

Kyselina linolová je důležitá pro udržení normální hmotnosti a snížení tukové hmoty. Je taktéž nejbohatším zdrojem mastné kyseliny s krátkým řetězcem „butyrátu“, která vyživuje prospěšné střevní bakterie.

4. THAUMATIN: přírodní sladidlo z afrického ovoce, který však tělo metabolizuje jako protein, proto nezanechává stopy jako jiná sladidla a je zcela bezpečný.

Ve srovnání se stévií, monkfruit i stolním cukrem má toto sladidlo index sladkosti 3000.

Přečtěte si více k tématu

Úvod do biohackingu

Jak si připravit tu nejlepší horkou čokoládu

Objevte low carb aneb více energie, méně cukru

Vegetariánská a veganská strava

Co si s sebou sbalit na túru?

Vylepšete své cvičení správnými a účinnými doplňky

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechová másla a krémy
Obsah: 125 g
Specifikace: Keto, Low carb, Biohacking, Bez přidaného cukru, Bez palmového tuku, Bez sóji, Kokosový krém, Vegetarian
Proč koupit: Jedinečné složení vhodné pro zdravý životní styl, jakoukoliv dietu, při které se chce držet správná váha nebo zhubnout. Vyvinuto slavným belgickým gastronomem, Vincentem Bulteelem.
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie
Vhodné pro: Vegetarián-Sugar Free-Soy Free-GMO Free-Low Carb-Keto-Těhotné-Kojící

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.