Akce Novinka

LIVING NUTRITION| YOUR FLORA - FAMILY - Fermentovaná SYMBIOTIKA + BAOBAB & BANÁN pro zdravou trávící soustavu celé rodiny včetně dětí [60 kapslí]

LNYFTRN61
Neohodnoceno
Efekt lupa
  • 1 z 3
  • Unikátní a účinná symbiotika Kefi-soya™ fermentovaná s 35 kmeny lactobacilů

  • Nejvyšší bio-dostupnost* díky této unikátní fermentaci - tělo dokonale vstřebá obsažené živiny

  • Šetrně lyofilizované potraviny- vakuově sušené mrazem pro zachování veškerých živin

  • Složení vytvořeno britským kvalifikovaným výživovým poradcem a znalcem léčivých hub

  • Doplněk stravy bohatý na enzymy a mikroorganismy, s obsahem BIO BAOBABU a BIO BANÁNU pro zdravou trávící soustavu celé rodiny včetně dětí.

*míra v jaké specifická tkáň nebo orgán vstřebá látku po orálním požití, aby pak tato látka měla na tělo žádaný efekt.

  • 750 Kč 75 Kč –10 %
    11,25 Kč / 1 ks
  • (3 ks) Skladem
675 Kč
Kategorie: Doplňky stravy a zdravá výživa
Datum expirace: 26/05/2018
Obal: Tmavé sklo, Krabička: 100% recyklovatelný papír
Obsah: 60 kapslí
Země původu: Velká Británie
Výrobce: Living Planet, Unit 2., 22 Chester House, 1-3 Brixton Road, SW9 6DE
Vhodné pro: Raw-GMO Free-Vegetariány-Vegan
 
YOUR FLORA = speciální řada SYMBIOTIK PRO ZDRAVOU STŘEVNÍ MIKROFLÓRU, protože čím lépe se daří lactobacilům ve střevě, tím lépe se daří obecně člověku a naopak. Symbiotika jsou nadřazeny probiotikům při obraně imunitního systému. 
FAMILY = KEFI-SOYA™ symbiotika + BIO BAOBAB & BIO BANÁN na podporu zdravé střevní mikroflóry a dobrého trávení. Vhodné pro celou rodinu včetně malých dětí, které mají potíže se zažíváním. 

FAMILY (ang. rodina) doplněk stravy patří do skupiny produktů pod názvem symbiotika - ůčinná kombinace probiotik a prebiotik. Pozitivní efekt symbiotické kombinace je dán vyšší možností přežití pozitivně působících bakterií v lidském střevě. Tyto kombinované přípravky pomáhají například při různých průjmových onemocněních, při zácpě, obecně ke zlepšení imunity a celé řadě dalších pozitivních vlivů na náš organismus.

Living Nutrition vyvinula vysoce efektivní symbiotika KEFI-SOYA™, která jsou kvašena tradičním způsobem po dobu jednoho měsíce s 35 kmeny mikroorganismů/ lactobacilů. Zajišťují kompletní živý ekosystém mikrobů, kolonizační činitele a trávící živiny pro optimální stav střevní mikroflóry a travícího ústrojí. Účinky KEFI-SOYA™ se testovali v 10 klinických studií a přinesly vynikající výsledky.

Dvě studie provedené na Univerzity of Illinois (UI) dokazují, že fermentace sóji a produktů z ní může dramaticky snížit pravděpodobnost vzniku alergické reakce. Více informací o fermentaci ZDE.

Tato symbiotická směs dodává tělu kompletní žijící ekosystém mikroorganismů a živin = tělo tak získává maximální množství aktivované výživy bez kompromisů.

Hlavní výhody kefírového kvašení

1. Maximum živých složek
2. Maximální vstřebatelnost
3. Bohaté na enzymy
4. Jedinečná fermentovaná výživa

CO JE TO KEFI-SOYA™?

Kefi-SOYA™ je zjednoduššeně řečeno směs vybraných 35-ti druhů bakterií, včetně Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Fermentum & Lactobacilus Kefir, kvašených v BIO sójovém mléce. Jedná se o více než pouhou kapsli. Je to živý potravinový matrix, bohatý na živiny, enzymy a přirozeně vyvinuté mikroorganismy.

Fermentační výrobní proces (podrobnosti níže) je navržen a kontrolován uznávaným odborníkem na výživu, Grahamem Botfieldem, ve Veké Británii. Účelem je dosažení správné synergie živin, ve které se každá potravina a bylina dokonale doplňují. Používají se pouze ty nejlepší BIO přísady pro jejich čerstvost a vitalitu. Na výrobu každá směsi v této řadě výrobků je dohlíženo individuálně, protože každá směs má jiné složení, požadavky a účel. Všechny fermentované směsi jsou jemně sušené mrazem, aby se zachovala jejich čerstvost a zachytilo nejvyšší možné množství aktivních živin. 

FAMILY obsahuje kromě Kefi-SOYA™ také BIO baobab a BIO banán.

Plod baobabu obsahuje obrovské množství vápníku a vitaminu C, někdy je mu proto říkáno superovoce. Baobab má silný potenciál antioxidativní, tonický (zpevňuje a posiluje) a revitalizační. Jeho antioxidativní schopnost je jedna z největších zaznamenaných mezi rostlinami. Antioxidační aktivita má hodnotu 24000ORAC. Například borůvky, které jsou známy vysokou antioxidační hodnotou mají 3x méně, granátové jablko a brusinky 2x méně než baobab. Chuť je jemně karamelová s nádechem citrusové kyselosti. 

O baobabu je známé, že harmonizuje imunitní systém a účinné látky podporují celkové utužení organismu. Díky vysokému obsahu vlákniny v určitých částech stromu je baobab vhodný k úpravě střevní peristaltiky (pokud je třeba) a k prohlazení střevních klků. Navíc významnou část obsažené vlákniny tvoří pektin, který má příznivý vliv na snížení periferního cholesterolu. Tento pektin baobabu bobtná v přítomnosti vody a příznivě ovlivňuje přirozeně se vyskytující bakterie v tlustém střevě. Další významnou obsahovou složkou jsou minerální látky. Dužina plodu baobabu obsahuje obrovské množství vápníku s dostatečným množstvím hořčíku, aby ve vhodné kombinaci mohly být použity k podpoře zdravých a pevných kostí, zubů, správné stažlivosti svalů (prevence proti křečím), rychlého přenosu nervového vzruchu, dostatečné krevní srážlivosti. Podpora energetického metabolismu tkání je tím také pozitivně ovlivněna.

Banány vynikají obsahem vitaminu B6. Asi tři středně velké banány poskytnou doporučenou denní dávku tohoto vitaminu pro dospělého muže, jakož i podstatné množství vitaminu C, B1, B2, E a kyseliny listové.
Jsou bohaté na minerály, ze kterých je nejcennější draslík, hořčík a železo. Díky vysokému obsahu draslíku jsou po avokádu a datlích třetím nejlepším zdrojem tohoto minerálu mezi čerstvým ovocem.
Jak rozpustná, tak nerozpustná vláknina je v banánech zastoupena ve významném množství. Oba její druhy mají hypolipidemickou funkci (snižují hladinu lipidů a cholesterolu) a zklidňují střeva.

Banány mají 400 mg draslíku a 1 mg sodíku na 100 g jedlé části, což je vůbec nejlepší poměr těchto dvou látek, který se v potravinách rostlinného původu nachází (maso, ryby a mléčné výrobky mají mnohem méně draslíku a více sodíku). Strava bohatá na draslík a chudá na sodík zabraňuje rozvoji arteriální hypertenze, arytmie, mrtvice, a dokonce rakoviny. Banány samotné nebo s jablky účinně pomáhají při průjmech u dětí i dospělých. Jsou užitečné pro lidi trpící celiakií (porucha vstřebávání ve střevech, kterou vyvolala alergie na gluten, provázená průjmy a poklesem hmotnosti), kteří je mohou jíst v neomezeném množství. Spolu s kukuřicí a rýží pro ně představují ideální potravinu.


SHRNUTÍ

  • Kefírový styl kvašení po malých dávkách.
  • Vyrobeno s 35-ti kmeny důležitých mikroorganismů.
  • Obsahuje více jak 1 miliardu živých probiotických bakterií (CFU) v době výroby.
  • Zajišťuje kompletní eko-systém celostních potravin.
  • Bohatý na biodostupné živiny a enzymy.
  • Kvašené sójové potraviny jako jsou miso, tempeh nebo natto se konzumují po staletí a jsou považované za cenný zdroj přírodních biotik a bílkovin pro vegetariány a vegany.

 

Čistota všech produktů Living Nutrition je pečlivě dodržována bez použití jakýchkoliv přísad, pojiv nebo jiných pomocných látek.

Produkty living nutrition jsou vegan a certifikovány BIO britskou Soil Association Organic.

mulondon-certifications-vegansa_stickers_400x400_1


Dávkování

Dospělí: 1-3 kapsle denně s jídlem nebo bez jídla.


Výživové hodnoty

3 kapsle obsahují:

Kefi-SOYA™ (Fermentované, mrazem sušené BIO sójové mléko):      400 mg


BIO, mrazem sušený, banán                                                          400 mg
BIO, mrazem sušený, baobab                                                        400 mg


Bez přídavných látek a konzervantů.
Produkt neobsahuje pšenici, lepek, mléčné stopy a sóju.
Vhodné pro vegetariány a vegany.

Složení

(Fermented, freeze dried) *Soymilk (Glycine max), *Banana (Musa acuminata) powder, *Baobab (Adansonia digitata) powder, Vegetable cellulose capsule (hydroxypropyl methylcellulose).


*Certifikováno jako „BIO“ od Soil Association Organic UK.


Varování

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Produkt není vhodný jako náhrada pestré stravy a náhrada vyvážené diety. Jste-li v ošetřování (nemocní), těhotná nebo plánující těhotenství, konzultujte užívání výrobku s léčitelem.


Kefírovo-sójová fermentace
Bio-aktivní živiny

Fermentace je tradiční metoda využívající enzymatické reakce mikroflóry k vytvoření vysoce kvalitní potraviny, a zároveň zvyšující vstřebatelnost (bio-dostupnost) a účinnost obsažených látek.

Spojením kefírových zrn, sójového mléka a rostlinných kultur se získá tzv. svatá trojice kvašených potravin.

Living Nutrition využívá k proměně svých směsí BIO potravin a bylin na živou formu bioaktivních složek, enzymů a mikroorganismů ojedinělý druh kefírovo-sójového kvašení, které obsahuje 35 druhů lactobacilů, včetně Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Fermentum & Lactobacilus Kefir.

Kefír je původní „superpotravina“, velmi ceněná pro svou vysokou výživovou hodnotu. Kefír vzniká přidáním kefírových zrn do potravin, které spustí mimořádně silný proces kvašení. Kefírová zrna a jejich funkce nejsou vědci ještě zcela pochopena, protože se jedná o žijící celek bakterií, kvasinek, polysacharidů a dalších živin, kterému se na naší planetě nic nepodobá.

Kefírová zrna se přidávají do různých potravin, ve kterých okamžitě spustí proces kvašení, čímž je přemění na výživově bohatý celek vysoce bio-dostupných živin. Mnoho těchto živin právě vzniká pouze díky kvašení a jejich pozoruhodné účinky na zdraví jsou stále předmětem zkoumání.

Living Nutrition využívá jedinečnou kefírovou fermentaci za účelem vytvoření bioaktivních látek, enzymů a mikroorganismů z vybraných potravin a bylin.

Slova výrobce:

"Používáme potraviny, které jsou nejvíc bohaté na obsažené živiny a fermentujeme je zcela novým, dosud nestudovaným, způsobem, a vidíme ohromné výsledky s vyrobenými sloučeninami a jejich účinky na zdraví."

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.