• 1 z 7
 

LOVINAH - Omlazující Pleťové Sérum se Zeleným Kaviárem, Bakuchiolem a Vitamínem C - ROYAL C

 
od 587 Kč
Značka LOVINAH SKINCARE
Kategorie ZNAČKY
Zvolte variantu
Objem: 30ml
Hmotnost: 50.000g
Skladem 3 183 Kč
Objem: 5ml
Hmotnost: 10.000g
Skladem 587 Kč
 
Bakuchiol je jemnější rostlinná verze retinolu. Stejně jako tradiční retinol, i bakuchiol podporuje obnovu buněk a produkci kolagenu. Zatímco retinol může být pro citlivou pokožku příliš agresivní, bakuchiol je pro ni více než vhodný. Vzhledem ke svým protizánětlivým a antibakteriálním vlastnostem je také vhodný pro mastnou pokožku se sklonem k akné.  Kromě zmíněného bakuchiolu, toto noční sérum obsahuje Cacay olej, fazolky Vigny omějolisté, výtažek z pouštních datlí a další účinné složky jako jsou antioxidanty, AHA kyseliny a vitamín C rozpustný v oleji - viz podrobný popis níže. Royal C noční sérum vyživuje pokožku do hloubky, obnovuje její pružnost a stimuluje tvorbu kolagenu přes noc. Tento elixír krásy viditelně zlepšuje celkovou strukturu pleti a vyhlazuje jemné linie a vrásky. Nechte toto sérum pracovat zatímco vy spíte, a probuďte se do krásy! Všechny výrobky Lovinah jsou ručně míchány s aktivními kosmetickými složkami, oleji a extrakty tak, aby celková formulace pronikala hluboko do pokožky, dodala viditelný a žádaný účinek, a odhalila zářící, vyživenou a hlavně zdravou pleť. Vhodné pro vegany. Vyrobeno v malých dávkách na zakázku pro vás. AKTIVNÍ SLOŽKY A JEJICH VLASTNOSTI Olej ze zelených řas/ Zelený kaviár - zelené řasy obsahují široké spektrum látek blahodárných pro celý lidský organismus. Mají v sobě obrovské množství minerálních látek, a hlavně chlorofyl. Společně pomáhají dokonale vyživovat buňky a zbavovat je nahromaděných toxických látek. Také vyrovnávají nestabilní pH na neutrální. Mořské řasy přenášejí hydrataci do vrchních vrstev kůže, přirozeně uzavírají póry, a dokonce pomáhají vyrovnávat nejednotný tón pleti. V kosmetickém průmyslu se extrakty z mořských řas využívají jako esence do anti-aging produktů nebo jako lék na podrážděnou a aknózní pokožku. Cacay/ Taccy nut olej - zlatožlutý, lehce ořechovitě vonící olej získaný jemným lisováním za studena spojuje nejlepší vlastnosti některých nejcennějších kosmetických olejů. Je to účinná anti-aging složka. Obsahuje dvojnásobné množství kyseliny linolové a 50% více vitaminu E než arganový olej a má třikrát více retinolu než olej z broskvových semen. Jeho pravidelné používání zlepšuje vlhkost, pevnost a pružnost pokožky. Zlepšuje proces přirozené obnovy pokožky, má revitalizační efekt, dává pokožce hladkost a snižuje vrásky. Je dlouholetým pomocníkem v péči o pleť obyvatel Amazonie, kde roste. Je to suchý olej, který se okamžitě vstřebává do pokožky. Třtinový skvalan - čirá olejovitá kapalina, která má přirozenou afinitu s pokožkou.  Jedná se o polyfunkční produkt s vynikající roztíratelností a je velmi dobře absorbován kůží. Zabraňuje ztrátě vlhkosti a obnovuje pružnost pokožky a její flexibilitu. Pokožce dodává měkký, hedvábný a nemastný pocit. Je nenahraditelným základem pro vysoce kvalitní kosmetické emulze. Vykazuje lepší senzorické vlastnosti než olivový skvalan. Vlastnosti třtinového skvalanu: Změkčovadlo: proniká kůží, které dává měkký a jemný povrch Nekomedogenní Snižuje výskyt vrásek Obnovuje lipidovou bariéru pokožky Zlepšuje pružnost pokožky Vytváří měkký film na povrchu pokožky a pomáhá  tak udržovat hydrataci pokožky Má výbornou kompaktibilitu s kůží, díky své podobnosti s přírodními lipidy pleti Hedvábný "suchý" olej s velmi dobrou penetrací (pronikání do pokožky) Začleněný do olejové fáze dodává emulzím velmi jemnou strukturu Velmi stabilní vůči oxidaci Poskytuje ochranu před působením tepla na vlasy Zlepšuje lesk a pružnost vlasového vlákna Baobabový olej - je extrahován ze semen plodů, které rostou na afrických stromech baobabech. Z tohoto ovoce se vyrábí nejen superpotravinový doplněk stravy ve formě prášku (obsahuje obrovské množství antioxidantů), ale také olej. Olej z baobabových plodů je velmi bohatý na živiny – obsahuje všechny tři omega-mastné kyseliny: omega 3, 6 a 9, obsahuje také některé vzácné mastné kyseliny a řadu vitamínů (například vitaminy A, D, E, C a K), dále v něm najdete kyselinu dihydrosterkulovou, malvalovou, arachidovou, linolovou, olejovou, palmitovou a stearovou. Baobabový olej regeneruje, vyživuje a léčí poškozenou pokožku, odstraňuje otoky a vaky pod očima, zvyšuje produkci kolagenu, léčí zánětlivé kožní stavy, jako je ekzém a psoriáza. CO2 výtažek oleje z černuchy seté - Nigella sativa je vynikající zdroj kyseliny listové, vitaminů A, E či skupiny B, minerálů (železo, zinek, hořčík, vápník) i nenasycených mastných kyselin. Olej má protizánětlivé a antimikrobiální účinky, zjemňuje pleť a podporuje její hydrataci. Černuchový olej je vhodný při akné nebo lupénce a pro citlivou, alergickou či ekzematickou pokožku. Výborně ji regeneruje a zmírňuje alergické projevy jako svědění a zarudnutí. Také podporuje přirozenou mikroflóru pleti, čímž zvyšuje její odolnost vůči vnějším vlivům. Habešský olej (katrán etiopský) -  jedinečná molekulární struktura tohoto čirého, lehkého oleje, která se v jiném přírodním oleji nevyskytuje, umožňuje snadnou aplikaci a rozetření oleje bez nepříjemného pocitu mastnoty. Habešský olej obsahuje řadu esenciálních nenasycených mastných kyselin, bohatý je na kyselinu linolovou a linolenovou. Kyselina linolová je omega-6 mastná kyselina, která stimuluje regeneraci pleti, zatímco kyselina linolenová se řadí k omega-3 mastným kyselinám a působí protizánětlivě, pleť zjemňuje a podporuje buněčnou komunikaci. Vlastnosti habešského oleje Vysoká hydratace, díky níž podporuje vypnutí a jemnost pleti a redukci vrásek Při aplikaci na pleť utváří účinnou bariéru proti vysychání pleti Unavené pleti dodává lesk a propůjčuje mladistvý vzhled Při aplikaci na vlasy se snadno vstřebává a dodává i suchým vlasům lesk Díky obsahu omega-9 nenasycených mastných kyselin napomáhá vlasům získat zdravý, zářivý vzhled Podporuje ochranu vlasů před vnějšími vlivy a působí proti zacuchávání Tetrahexyldecyl ascorbate - vysoce stabilní v oleji rozpustný ester vitaminu C, má vynikající penetraci do kůže a v důsledku toho nabízí zvýšenou ochranu proti UV-B. Životaschopnost kožních buněk se zvýší až o 30% ve srovnání s kyselinou l-askorbovou. Datlový výtažek - podporuje obnovu kožních buněk, dodává pleti jas a pěstěný vzhled, hydratuje a zesvětluje skvrny. Bývá součástí anti-agingové kosmetiky a výrobků pro suchou pleť. Výtažek z datlí je oblíbenou součástí kosmetických produktů pro své protizánětlivé a anti-agingové účinky. Fungují jako parfemační činidlo, vyhlazují a zpevňují pleť a vyrovnávají její barevný tón. Bakuchiol - je získáván ze semen rostliny Psoralea corylifolia (kushtanashini, babchi) s přirozenými vlastnostmi retinolu, které zvyšují produkci kolagenu, snižují výskyt vrásek a jemných linek a obnovují vaši pleť. Psoralea je bylinkou, která se používá v mnoha tradičních medicínách již po tisíce let. V současně době je také předmětem výzkumu ve farmakologii, a sice pro své antioxidační, antibakteriální, antimikrobiální a protizánětlivé účinky. Psoralea obsahuje látky, které podporují tvorbu pigmentu v pokožce, a tak nalézá své uplatnění u vitiliga a dalších stavů, kdy pokožka ztrácí přirozenou pigmentaci.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.