Novinka Efekt lupa
 

PURAVIA - Sušený Pampeliškový Kořen [250g]

 
puravia logo
Pampeliškový kořen má od nepaměti pozitivní účinky na lidský organismus. Pampelišky se po staletí používají v tradiční čínské medicíně pro výrobu čajového nápoje určeného zejména pro detoxikaci jater, jako přírodní diuretika a pro snížení zánětů v těle (Longe, 2005). Zdroj. Může tedy pomoci při hubnutía a rekonvalescenci.
Dostupnost Vyprodáno
Měrná cena 9,96 Kč / 10 g
249 Kč
Značka NORTH AMERICAN HERB & SPICE
Webová stránka značky northamericanherbandspice...
Kategorie Vitamíny, Vitální Houby, Adaptogeny
Položka byla vyprodána...
 
Puravia používá na výrobu české pampelišky. Pravidelné pití čajového nápoje z pampeliškového kořene dodává energii a zlepšuje obranyschopnost organismu a pomáhá s odvodněním. Kořen pampelišky je bohatý na speciální vosky, jako je taraxacum, podle kterého bere i svůj latinský název, Taraxacum officinale, a který má podporovat funkci zdravých jater a žlučníku. Studie o fyziologických efektech pampeliškového kořene na cukrovku typu 2

 

SLOŽENÍ

100% sušený řezaný pampeliškový kořen původem z ČR nebo SK
Výživové hodnoty na 100g:
Energie 1668 kJ/ 399 kCal
Tuky 15g (z toho nasycené mastné kyseliny 0g)
Sacharidy 41g (z toho cukry 0g)
Bílkoviny 15g, sůl 0,19g

NÁVOD K POUŽITÍ

Návod na pampeliškový čaj: Jednu polévkovou lžíci kořene zalijte 250 ml horké vody (cca 80°C), nechte louhovat několik minut a poté sceďte. Výtečně chutná s medem a zázvorem. Vylouhovaný kořen nevyhazujte. Lze použít jak sušený tak i již vylouhovaný například do smoothie.
Obsah 250 g
Země původu ČESKÁ REPUBLIKA A SLOVENSKO
Výrobce Puravia, Sidonia Medica, s.r.o, Vřesová 1261, Šestajovice 250 92, Praha - Východ
Vhodné pro Raw-GMO Free-Vegan-Bezlepková dieta

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.