Akce Novinka Efekt lupa
  • 1 z 3
 

YOUR FLORA - TERRAIN - Fermentovaná PROBIOTIKA & PREBIOTIKA V JEDNOM + ALOE VERA & KŮRA JILMU [60 kapslí]

Neohodnoceno
 

LIving_Nutrition_logo

  • Doplněk stravy bohatý na enzymy a mikroorganismy, s obsahem BIO ALOE VERA a BIO KŮRY Z JILMU pro osoby trpící žaludečními vředy, překyseleností, zácpou či průjmem.

  • Unikátní a účinná symbiotika Kefi-soya™ fermentovaná s 35 kmeny lactobacilů

  • Nejvyšší bio-dostupnost* díky této unikátní fermentaci - tělo dokonale vstřebá obsažené živiny

  • Šetrně lyofilizované potraviny- vakuově sušené mrazem pro zachování veškerých živin

  • Složení vytvořeno britským kvalifikovaným výživovým poradcem

 


*míra v jaké specifická tkáň nebo orgán vstřebá látku po orálním požití, aby pak tato látka měla na tělo žádaný efekt.

Dostupnost Vyprodáno
Měrná cena 14,60 Kč / 1 ks
876 Kč
761,74 Kč bez DPH
Značka Living Planet
Kategorie Doplňky stravy a zdravá výživa
Položka byla vyprodána...
 
Představujeme YOUR FLORA SYMBIOTICS od LIVING NUTRITION
KEFI-SOYA™ SYMBIOTIKA SE ŽIVÝMI KULTURAMI PRO FUNKČNÍ A ZDRAVOU STŘEVNÍ MIKROFLÓRU. 
Symbiotika představují novou účinnější generaci doplňků výživy, ve které se spojují pozitivní účinky prebiotik s probiotiky. Proč název symbiotika? Symbióza představuje blízký vztah různých organismů uvnitř ekosystému, které se harmonicky doplňují ku vzájemnému prospěchu. V případě YOUR FLORA se jedná o prebiotické nosiče v podobě sušeného ovoce a zeleniny, a probiotické kultury v podobě 35 kmenů Lactobacillů a Bifidobakterií - Kefi-soya™.
Výsledný pozitivní efekt této symbiózy umožňuje živým bakteriím lépe přežít v lidském střevě a správně jej kolonizovat, protože lidský organismus nedokáže střevní mikroflóru dostatečně obnovit sám. Její populace se navíc snižuje s přibývajícími roky, stresem, nevhodným stravováním, konzumací alkoholu a drog, kouřením či léky typu antibiotika a chemoterapeutika.
Tyto kombinované přípravky pomáhají při různých střevních a zažívacích potížích spojených s užíváním antibiotik, při průjmu či zácpě, a obecně přispívají ke zlepšení celkové imunity a zdraví.

Výživový doplněk stravy Your Flora TERRAIN (česky TERÉN, PROSTŘEDÍ) byl vyvinut pro ty z vás, které trápí žaludeční vředy, překyselenost žaludku, časté zácpy nebo průjmy. Všechny tyto problémy mohou být navíc spojeny se syndromem zvýšené propustnosti střeva (ang. leaky gut). TERRAIN obsahuje kromě probiotckých kultur ve formě Kefi-SOYA™ také prebiotika ve formě mrazem sušené BIO aloe vera a BIO kůry jilmu červeného.

O kůře jilmu se říká, že má protizánětlivé a hojivé účinky na trávicí trakt. Působí proti průjmu a podráždění, pomáhá při poruchách trávení. Dovede neutralizovat překyselený žaludek, přitom je její působení velmi jemné a obecně dobře snášené. Ve střevech dovede vstřebávat přebytečné plyny, bránit hnilobným procesům a optimalizovat trávení. Kůra obsahuje spektrum minerálů, konkrétně hořčík a selen, a vitamíny skupiny A, B, E a K.

Aloe vera obsahuje důležité vitamíny C, E, B12, betakaroten, 8 esenciálních aminokyselin, mnoho stopových prvků, jako jsou vápník, draslík, hořčík, chróm, zinek, mangan či selen, které jsou součástí koenzymů, mukopolysacharidy, které hrají velmi důležitou roli v obranyschopnosti organismu, enzymy lipázy a proteázy, saponiny, které účinkují proti bakteriím, virům a plísním. Aloe vera je zdraví prospěšná, má vysoký obsah vlákniny, napomáhá léčit kožní problémy.

Symbiotická směs YOUR FLORA dodává tělu kompletní žijící ekosystém mikroorganismů a živin = tělo tak získává maximální množství aktivované výživy bez kompromisů.

Rozdíl mezi prebiotiky, probiotiky a symbiotiky

Prebiotika jsou v podstatě nestravitelné složky stravy a představují „substrát“ pro tělu prospěšné střevní bakterie, tj. navozují specifické změny ve složení a aktivitě střevní flóry, zejména pak podporují růst a množení těchto přátelských bakterií, čímž jsou přínosné pro svého hostitele. Prebiotiky se rozumí zejména vláknina, a to především na bázi oligosacharidů, které jsou přítomny v obilovinách, v ovoci a zelenině.

V případě produktů symbiotické řady YOUR FLORA každý výrobek obsahuje určitý druh ovoce, zeleniny nebo bylin pro své jedinečné vlastnosti při zažívání. Najdete mezi nimi mimo jiné například banán, heřmánek, aloe vera nebo mátu peprnou.

Probiotika jsou živé mikroorganismy, jinými slovy tělu prospěšné bakterie, žijící ve střevech. V případě YOUR FLORA se jedná o 35 druhů těchto živých kultur, s příznivými účinky na zdraví hostitele v případě, že jsou podávány v odpovídajících množstvích. Náš zažívací trakt obsahuje obrovské množství různých bakterií. Z hlediska zdraví je však žádoucí, aby byl zažívací trakt osídlen správnými bakteriemi, s převahou Lactobacillů a Bifidobakterií. Tyto bakterie totiž chrání organismus před patogeny, které mají negativní vliv na lidský organismus. 

Symbiotika jsou takové přípravky, které obsahují probiotikum i prebiotikum současně. Příznivé účinky obou uvedených skupin se tak vzájemně doplňují.


CO jsou KEFI-SOYA™ probiotika?

Britská společnost Living Nutrition vyvinula vysoce efektivní symbiotika KEFI-SOYA™ na základě tradičního fermentačního procesu, který trvá až po dobu jednoho měsíce. Jedná se o směs vybraných 35-ti druhů bakterií, včetně Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Fermentum & Lactobacilus Kefir, kvašených v BIO sójovém mléce.

Tyto bakterie zajišťují kompletní živý ekosystém mikrobů, kolonizační činitele a trávící živiny pro optimální stav střevní mikroflóry a travícího ústrojí.

Jedná se o více než pouhou kapsli. Je to živý potravinový matrix, bohatý na živiny, enzymy a přirozeně vyvinuté mikroorganismy. 

Fermentační výrobní proces (podrobnosti níže) je navržen a kontrolován uznávaným odborníkem na výživu ve Veké Británii, Grahamem Botfieldem. Účelem je dosažení správné synergie živin, ve které se každá potravina a bylina dokonale doplňují. Používají se pouze ty nejlepší BIO přísady pro jejich čerstvost a vitalitu.

Na výrobu každé směsi v této řadě výrobků je dohlíženo individuálně, protože každá směs má jiné složení, požadavky a účel. Všechny fermentované směsi jsou jemně sušené mrazem, aby se zachovala jejich čerstvost a zachytilo nejvyšší možné množství aktivních živin. 

Hlavní výhody kefírového kvašení

  1. Maximum živých složek

  2. Maximální vstřebatelnost

  3. Bohaté na enzymy

  4. Jedinečná fermentovaná výživa


KVAŠENÉ SÓJOVÉ MLÉKO - SYMBIOTIKA NAŠICH PŘEDKŮ

Výzkum prokázal, že kvašené sójové mléko je tím nejlepším zdrojem výživy pro zdravou střevní mikroflóru (mikrobiom). V poslední době má sója smíšenou pověst a to hlavně díky způsobu jakým je zpracovávána a konzumována. Na co se zapomíná je, že sója ve své fermentované podobě, v potravinách jako jsou miso, tempeh nebo natto, je vysoce výživná a nesmírně prospěšná pro zdravé střevní prostředí. Střeva představují největší styčnou plochou těla s okolním prostředím. A jsou tudíž zodpovědná za 70-80 % imunitního systému a potažmo našeho zdraví.

Dvě studie provedené na Univerzity of Illinois (UI) dokazují, že fermentace sóji a produktů z ní může dramaticky snížit pravděpodobnost vzniku alergické reakce. Více informací o fermentaci ZDE.

Nenechte se zmást tvrzením, že více dobré bakterie v jedné kapsli znamená lepší účinnost pro vás. Faktem zůstává, že veškeré živé organismy potřebují zdravé prostředí, aby mohly přežít a vzkvétat. Věděli jste, že z 1 bakterie se může stát 400 triliónů bakterií během jednoho dne pokud bude mít ty správné podmínky pro rozmnožování? Pro dobré bakterie a vaši střevní mikroflóru je důležitější správné prostředí než pouhá čísla.
Mikrob není nic. Prostředí je všechno. Louis Pasteur (Francouzský biolog, mikrobiolog a chemik)

proč si koupit your flora KEFI-SOYA™ symbiotika?

  • Kefírový styl kvašení po malých dávkách po dobu jednoho měsíce.

  • Vyrobeno s 35-ti kmeny důležitých mikroorganismů.

  • Obsahuje více jak 1 miliardu živých probiotických bakterií (CFU) v době výroby.

  • Zajišťuje kompletní eko-systém celostních potravin.

  • Bohatý na biodostupné živiny a enzymy.

  • Kvašené sójové potraviny jako jsou miso, tempeh nebo natto se konzumují po staletí a jsou považované za cenný zdroj přírodních biotik a bílkovin pro vegetariány a vegany.

100% čistota všech produktů Living Nutrition je garantována bez použití jakýchkoliv umělých přísad, pojiv nebo jiných pomocných látek.

Produkty living nutrition jsou vegan a certifikovány BIO britskou Soil Association Organic.

mulondon-certifications-vegansa_stickers_400x400_1


Dávkování

Dospělí: 1-3 kapsle denně s jídlem nebo bez jídla.


Výživové hodnoty

3 kapsle obsahují:

Probiotické kultury

Kefi-SOYA™ (Fermentované, mrazem sušené BIO sójové mléko):      400 mg


Prebiotika

BIO, mrazem sušené, listy aloe vera                                                        400 mg

BIO kůra červeného jilmu                                                                          400 mg


Bez přídavných látek a konzervantů.
Produkt neobsahuje pšenici, lepek, mléčné stopy a sóju.
Vhodné pro vegetariány a vegany.

Složení

(Fermented, freeze dried) *Soymilk (Glycine max), *Aloe vera (Aloe barbadensis) leaf, *Slippery elm (Ulmus fulva) bark, Vegetable cellulose capsule (hydroxypropyl methylcellulose).

*Certifikováno BIO od Soil Association Organic UK.


upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Produkt není vhodný jako náhrada pestré stravy a náhrada vyvážené diety. Jste-li v ošetřování (nemocní), těhotná nebo plánující těhotenství, konzultujte užívání výrobku s léčitelem.


Kefírovo-sójová fermentace

Zdroj Bio-aktivních a Bio-dostupných živin

Fermentace je tradiční metoda využívající enzymatické reakce mikroflóry k vytvoření vysoce kvalitní potraviny, a zároveň zvyšující vstřebatelnost (bio-dostupnost) a účinnost obsažených látek.

Spojením kefírových zrn, sójového mléka a zeleninových kultur se získá tzv. svatá trojice kvašených potravin.

Living Nutrition využívá k proměně svých směsí BIO potravin a bylin na živou formu bioaktivních složek, enzymů a mikroorganismů ojedinělý druh kefírovo-sójového kvašení, které obsahuje 35 druhů lactobacilů, včetně Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Fermentum & Lactobacilus Kefir.

Kefír je původní „superpotravina“, velmi ceněná pro svou vysokou výživovou hodnotu. Kefír vzniká přidáním kefírových zrn do potravin, které spustí mimořádně silný proces kvašení. Kefírová zrna a jejich funkce nejsou vědci ještě zcela pochopena, protože se jedná o žijící celek bakterií, kvasinek, polysacharidů a dalších živin, kterému se na naší planetě nic nepodobá.

Kefírová zrna se přidávají do různých potravin, ve kterých okamžitě spustí proces kvašení, čímž je přemění na výživově bohatý celek vysoce bio-dostupných živin. Mnoho těchto živin právě vzniká pouze díky kvašení a jejich pozoruhodné účinky na zdraví jsou stále předmětem zkoumání.

Living Nutrition využívá jedinečnou kefírovou fermentaci za účelem vytvoření bioaktivních látek, enzymů a mikroorganismů z vybraných potravin a bylin.

Slova výrobce:
"Používáme potraviny, které jsou nejvíc bohaté na obsažené živiny a fermentujeme je zcela novým, dosud nestudovaným, způsobem, a vidíme ohromné výsledky s vyrobenými sloučeninami a jejich účinky na zdraví."

 

Datum expirace 31/01/2020
Obal Tmavé sklo, Krabička: 100% recyklovatelný papír
Obsah 60 kapslí
Země původu Velká Británie
Výrobce Living Planet, Unit 2., 22 Chester House, 1-3 Brixton Road, SW9 6DE
Vhodné pro Raw-GMO Free-Vegetariány-Vegan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.