Pomozte nám vyprázdnit sklad a zachránit produkty s blížícím se nebo již prošlým datem min. trvanlivosti. Ikdyž u produktu uvidíte toto datum, vězte, že produkt je stále vhodný ke konzumaci či k použití. Každý týden produkty otevíráme a testujeme, abychom si byli jisti, že jsou v pořádku. Proč to děláme? Protože nesnášíme zbytečné plýtvání a konzum. Klikněte SLEVY a VÝPRODEJ.

Jahodové bublaninky (Markéta v troubě)

Dalším receptem od Markéty v troubě jsou jahodové bublaninky. Tento recept budete mít hotový za chvilku a potěší malé i velké. Navíc je bezlepkový a bezlaktózový, proto se nemusíte bát ho ani nabídnout jakékoliv návštěvě.

 Jahodové bublaninky_těsto

Na jahodové bublaninky budete potřebovat:

 

Postup:

V míse smíchejte vajíčka s kokosovým mlékem, kondenzovaným kokosovým mlékem a kokosovým cukrem. Pak smíchejte jackfruitovou mouku s vanilkou a špetkou soli a vmíchejte do směsi. Vznikne hladké těsto, podobné palačinkovému. Jahody omyjte, nakrájejte a vložte 4 zapékacích mističek, které jsou vymazané kokosovým olejem. Mističky naplňte připraveným těstem do dvou třetin a pečte v předem vyhřáté troubě na 190 °C cca 40 minut. Povrch se nafoukne a bude zlatavý. Po upečení ihned podávejte.

 Na postup se můžete podívat zde:

 

Jako Markéta v troubě vystupuje foodblogerka Markéta Chovancová, která je autorkou již tří kuchařek (k datu 20.10.2023). Své recepty zveřejňuje nejen na svém blogu, ale i na instagramu, jehož prostřednictvím se rychle šíří mezi její sledovatele. Ti se nechávají jejími lákavě vypadajícími pokrmy inspirovat a podle jejích receptů si je připravují doma. Recepty jsou skvělé, chutné a také snadné na přípravu, takže je zvládne opravdu každý. Recepty tvoří také pro řetězec Billa a jejich Billa Gusto Academy.

 

Pokud vás zaujala naše nabídka zdravých bio produktů, můžete si o nich přečíst více na našem blogu:

Mouky z ovoce I. – Chlebovníková mouka

Oslaďte si život přírodně

Ochutnejte pravou čokoládu od Chocolat Madagascar