Bezlepkové potraviny
Bezlepkové potraviny jsou vhodné nejen pro celiaky, ale pro všechny, kteří chtějí odlehčit jídelníček a zlepšit své zažívání. Tyto potraviny se vyrábějí ze speciálního druhu ovesných vloček nebo z přirozeně bezlepkových mouk, jako je například mouka pohanková, kamutová nebo různé druhy ořechových mouk apod.
V dnešní době trpí určitým stupněm nesnášenlivosti na lepek téměř každý. Pšenice, jakožto obilnina s vysokým podílem lepku, je totiž obsažena prakticky ve všech běžně dostupných potravinách. Nadměrná konzumace jedné suroviny pak může vést ke vzniku nebo minimálně lehčím projevům potravinové alergie.
Značky
Objem
Fermentovaná vitální houba pro podporu soustředění, kognitivních funkcí a obecně...
Kurkuma je nazývána „králem bylinek“ a je oceňována zejména díky jejím protizánětlivým...