Koření, bylinky a sůl
Koření je při vaření právě tou pověstnou třešničkou na dortu, která dotahuje výsledný pokrm k dokonalosti. Jeho chuť a kvalita je proto velmi důležitá. Mezi koření patří nejen obligátní dvojka - sůl a pepř, které nechybí na žádném jídelním stole, ale také různé směsi koření, které obsahují sušené listy, kořeny či kůra rostlin a bylin. Ty pokrmům propůjčují nejen skvělou chuť, ale mají také pozitivní efekt na funkce našeho těla - často podporují například trávení, což se speciálně po vydatném nedělním obědě hodí.
Značky

Černý pepř patří mezi základní koření, které by nemělo chybět v žádné kuchyni....

Divoká máta z Řecka je aromatická bylinka, která může zmírnit příznaky při nachlazení,...

Zlatá kurkuma patří mezi koření, které by nemělo chybět v žádné kuchyni. Vyzkoušejte...

Řecký rozmarýn od značky Geusi Vounou, bohatý na antioxidanty a esenciální oleje,...

Mlýnek s americkou pravěkou mořskou solí, ochucenou sušenou citronovou kůrou a pepřem...

Krétská bio máta od v4vita je symbolem pravé středomořské přírody. Obsahuje cenné...

Pravá cejlonská, vysoce kvalitní celá skořice v bio kvalitě patří mezi základní koření,...