60% čokoláda - Grand Comore vanilka s MCT, kolagenem a keto sladidly - 45 g
Unikátní produkty
Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá
Balíme rychle a ekologicky
Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech
Záruka kvality
Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně
Doprava zdarma
Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Africká vanilka z ostrova Gran Comores
Vanilka, ktorou je táto inkakaová čokoláda naplnená a ochutená, pochádza z afrických Komorských ostrovov, konkrétne z ostrova Grand Comore. Toto súostrovie tvoria 4 ostrovy: Mayotte a tri ostrovy nezávislé od Francúzska, ktoré tvoria Komorský zväz (Grande Comore, Anjouan a Moheli). Grande Comore je sopečný ostrov, ktorý trpí vážnym nedostatkom vody, pretože sopečné horniny nezadržiavajú vodu a na ostrove nie je žiadny významný zdroj vody.
Pestovanie vanilky je preto hlavným hospodárskym zdrojom ostrova. Vanilka sa na súostroví pestuje od 30. rokov 20. storočia tradičným spôsobom, pričom celý proces sa vykonáva ručne - od hnojenia rastlín až po samotný zber vanilkových strukov. Miesto pestovania, podnebie a okolité plodiny majú významný vplyv na výslednú chuť vanilky. V chuti tejto vanilky tak môžete cítiť tóny rastlín, kvetov a estragónu.
Profil Vanille Comores chocolate
- Čokoláda je jedinečná, pretože je obohatená o MCT, čistú kyselinu C8 oktánovú z kokosu a kolagénový komplex.
- C8 je spomedzi všetkých MCT kyselín najprístupnejšia pre tvorbu ketolátok v pečeni a dodáva telu dodatočný impulz.
- Čokoláda neobsahuje rafinovaný cukor ani mlieko.
- Je sladený kombináciou prírodných sladidiel inozitolu, erytritolu, ribózy a taumatínu (ovocie katemfe).
- Má nízky glykemický index a je vhodný pre diabetikov, ako aj pre keto a nízkosacharidovú diétu.
- Po rozbalení si môžete na druhej strane obalu prečítať ďalšie podrobnosti o pôvode a výrobe tejto jedinečnej čokolády.
- Značka Incacao sa vyznačuje spojením vysokej gastronómie s najnovšími potravinárskymi technológiami a funkčnými potravinami.
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda vhodná pre vegánov |
---|---|
Obsah: | 45 g |
špecifikácie: | Vegánske, Bezlepkové, Keto, Nízky obsah sacharidov, Biohacking, Fairtrade, Bez alergénov, Bez pridaného cukru, Bez laktózy |
Výrobce: | Inca’valley |
Země původu: | Belgie a Afrika |
Vhodné pro: | Bez lepku-Sugar Free-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Keto-Těhotné-Kojící |
Proč koupit: | Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů v nejchudších oblastech světa. Nádherné obaly a dokonalá chuť. |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Příběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.
Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.
V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.