V decembri sme pre vás pripravili rôzne vianočné akcie, ktoré nájdete v záložke ZĽAVY. Naše tipy na darčeky pre vašich blízkych nájdete v záložke VIANOCE 2023. Prajem vám krásne Vianoce a nakupujte to, čo má zmysel pre vaše zdravie a pohodu.

60% sladká čokoláda - Indická vanilka s MCT, kolagenem a keto sladidly - 45 g

€9,05 / ks €201,11 / 1 kg
Vyprodáno
Položka bola vypredaná…

Táto špeciálna inkakaová čokoláda s obsahom 60 % kakaa a vôňou pravej vanilky z Indie je jedinečná aj tým, že je obohatená o MCT, čistú kyselinu C8 oktánovú z kokosu a kolagénový komplex.

Detailné informácie

Unikátní produkty

Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech

Záruka kvality

Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně

Doprava zdarma

Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny

Podrobný popis

Indická vanilka z Keraly

Vanilka, ktorou je táto čokoláda naplnená a ochutená, pochádza z Indie, konkrétne z oblasti Kerala. Miesto pestovania, podnebie a okolité plodiny majú významný vplyv na výslednú chuť vanilky. V chuti tejto vanilky cítiť tóny kardamónu a citrónovej trávy. Hoci je India známa skôr inými druhmi korenia ako výrobou vanilky, miestni poľnohospodári sú v pestovaní vanilky naozaj dobrí.

Pestovanie a predaj vanilky poskytuje miestnym poľnohospodárom veľmi potrebnú ekonomickú podporu v čase, keď ceny ostatných plodín na plantážach klesajú. Produkcia vanilky v Indii sa tak v posledných rokoch zvýšila o 10 % (na približne 40 ton), najmä vďaka priaznivému podnebiu, ktoré jej pestovanie podporuje.

Profil Vanille Inde chocolate

  • Čokoláda je jedinečná, pretože je obohatená o MCT, čistú kyselinu C8 oktánovú z kokosu a kolagénový komplex.
  • C8 je spomedzi všetkých MCT kyselín najprístupnejšia pre tvorbu ketolátok v pečeni a dodáva telu dodatočný impulz.
  • Čokoláda neobsahuje rafinovaný cukor ani mlieko. Je sladený kombináciou prírodných sladidiel inozitolu, erytritolu, ribózy, thaumatínu (ovocie katemfe)
  • Má nízky glykemický index a je vhodný pre diabetikov, ako aj pre keto a nízkosacharidovú diétu.
  • Po rozbalení si môžete na druhej strane obalu prečítať ďalšie podrobnosti o pôvode a výrobe tejto jedinečnej čokolády.
  • Značka Incacao sa vyznačuje spojením vysokej gastronómie s najnovšími potravinárskymi technológiami a funkčnými potravinami.

Origine-Vanille-Indie

Dodatočné parametre

Kategória: potraviny
Obal: Papier
Obsah: 45 g
špecifikácie: Vegánske, Bezlepkové, Keto, Nízky obsah sacharidov, Biohacking, Fairtrade, Bez alergénov, Bez pridaného cukru, Bez laktózy
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie a Indie
Vhodné pro: Bez lepku-Sugar Free-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Keto-Těhotné-Kojící
Proč koupit: Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů v nejchudších oblastech světa. Nádherné obaly a dokonalá chuť.
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.