Blog

Úvod do biohackingu

Biokacking je v poslední době hodně moderní a všemožně skloňovaný pojem. Od potravin určených pro biohacking po různé bi...

Poznejte čokoládu, která se vyrábí od roku 1940

Chocolat Madagascar je značka luxusních, tree to bar čokolád. Z její nabídky si vyberou milovníci vysokoprocentních degu...

Přírodní vitamíny nejen na jaro

Většina z nás se už koncem zimy těší na jaro a s ním související oteplení, na zahradničení, sportování a další venkovní ...

Jak vznikla první zero waste kosmetika na světě?

Společnost Organic Essence byla založena v roce 2006 poté, co Americké Ministerstvo Zemědělství, a jeho BIO progr...

7 vědecky podložených výhod kokosového MCT oleje

MCT olej je doplněk stravy, který do povědomí veřejnosti dostali hlavně atleti a bodybuildeři. Jak už jeho zkratka napov...

Vitamín D - co způsobuje jeho nedostatek?

Vitamín D patří mezi vitamíny rozpustné v tucích. Jeho hlavním zdrojem jsou kvalitní a tučné ryby (vitamín D3), mořské ř...

Jak mít zdravá střeva a tak celý organismus?

V našem zažívacím ústrojí žije přes 300 trilionů mikrobiálních buněk. Celý mikrobiom může dohromady vážit až 1,5 kila, c...

Poctivý masový vývar - jak na něj, když nemám čas vařit?

Kostní vývar patří mezi mezi jídlo, na jehož posilující a vyživující účinky spoléhali už naši předci před tisíci lety. N...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení