60% čokoláda - P. Nová Guinea vanilka Sleva: min. dat. trvanlivosti 11/2022 - 45 g
Unikátní produkty
Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá
Balíme rychle a ekologicky
Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech
Záruka kvality
Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně
Doprava zdarma
Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Špeciálna vanilka z Papuy-Novej Guiney
Vanilka, ktorou je táto inkakaová čokoláda napustená a ochutená, pochádza z odrody orchideí s názvom Vanilla Tahitensis a pochádza z oblasti Sepik, ktorá sa nachádza v blízkosti hory Kabangama. Miesto pestovania, podnebie a okolité plodiny majú významný vplyv na výslednú chuť vanilky. Vďaka tejto jedinečnej polohe a podnebiu môžete v jej vôni objaviť korenisté, kvetinové a zemité tóny. Pestovanie a predaj vanilkových bôbov poskytuje miestnym drobným poľnohospodárom významný príjem a ekonomickú podporu. Umožňuje miestnym komunitám stavať školy, zamestnávať učiteľov, opravovať cesty a iné potrebné veci.
Vanilka Tahitensis je úplne iný druh ako odroda Bourbon (Planifolia) z Madagaskaru. Tahitské zrná sú jemnejšie ako bourbon a majú úplne iný chuťový profil - kvetinový, ovocný a anízový nádych s jemným záverom. Papuánsku vanilku Tahitensis, nazývanú aj PNG Tahiti, si ctia kuchári na celom svete. Stromčeky sú plné oleja a nádherne voňajú. Toto je vanilka najvyššej kvality, o ktorej snívate.
Profil Vanille Chocolates Papua Nová Guinea
- Tóny, ktoré v nej môžete cítiť: korenisté, kvetinové a zemité tóny, pozri obrázok nižšie.
- Čokoláda je jedinečná, pretože je obohatená o MCT, čistú kyselinu C8 oktánovú z kokosu a kolagénový komplex.
- C8 je spomedzi všetkých MCT kyselín najprístupnejšia pre tvorbu ketolátok v pečeni a dodáva telu dodatočný impulz.
- Čokoláda neobsahuje rafinovaný cukor ani mlieko.
- Je sladený kombináciou prírodných sladidiel inozitolu, erytritolu, ribózy, thaumatínu (ovocie katemfe)
- Má nízky glykemický index a je vhodný pre diabetikov, ako aj pre keto a nízkosacharidovú diétu.
- Po rozbalení si môžete na druhej strane obalu prečítať ďalšie podrobnosti o pôvode a výrobe tejto jedinečnej čokolády.
- Značka Incacao sa vyznačuje spojením vysokej gastronómie s najnovšími potravinárskymi technológiami a funkčnými potravinami.
Prečítajte si viac o tejto téme
Ako pripraviť najlepšiu horúcu čokoládu
Objavte nízky obsah sacharidov alebo viac energie, menej cukru
Dodatočné parametre
Kategória: | potraviny |
---|---|
Obal: | Papier |
Obsah: | 45 g |
špecifikácie: | Vegánske, Bezlepkové, Keto, Nízky obsah sacharidov, Biohacking, Fairtrade, Bez alergénov, Bez pridaného cukru, Bez laktózy |
Výrobce: | Inca’valley |
Země původu: | Belgie a Papua Nová Guinea |
Vhodné pro: | Bez lepku-Sugar Free-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Keto-Těhotné-Kojící |
Proč koupit: | Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů v nejchudších oblastech světa. Nádherné obaly a dokonalá chuť. |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Příběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.
Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.
V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.