V decembri sme pre vás pripravili rôzne vianočné akcie, ktoré nájdete v záložke ZĽAVY. Naše tipy na darčeky pre vašich blízkych nájdete v záložke VIANOCE 2023. Prajem vám krásne Vianoce a nakupujte to, čo má zmysel pre vaše zdravie a pohodu.

Chocolat Madagascar Horká čokoláda 75% Ottange Mava Estate Sambirano - Bez palmového tuku, Obsah 75 g, Krajina pôvodu Madagaskar

€9,05 / ks €120,67 / 1 kg
Skladem (>3 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Táto 75% horká čokoláda Chocolat Madagascar je jedinečným produktom pre gurmánov a znalcov. Pochádza z Madagaskaru, kde sa vyrába a balí priamo na mieste. Neobsahuje palmový tuk, je vhodný pre vegánov, neobsahuje lepok a je certifikovaný ako organický. Ideálne pre špeciálne diéty, fitness, nízkosacharidové diéty alebo ako zdravé občerstvenie. Skvelý darček na Veľkú noc, Vianoce 2022 alebo Deň matiek.

Detailné informácie

Unikátní produkty

Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech

Záruka kvality

Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně

Doprava zdarma

Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny

Podrobný popis

Táto limitovaná 75% čokoláda je špeciálnym produktom značky Chocolat Madagascar. Vyrába sa z kakaových bôbov jediného pôvodu a jedinej domény, ktoré pochádzajú len z jednej oblasti - z plantáže Mava, Ottange Farm. Podobne ako v prípade vína alebo kávy, aj chuť kakaových bôbov ovplyvňuje typ pôdy a podnebie. Táto plantáž je tiež certifikovaná ako ekologická.

Kakaové bôby z tejto farmy majú jemne korenistú chuť s tónmi žltého ovocia, medu, pražených orechov a kože. Výroba prebieha priamo na Madagaskare, čo zaručuje maximálnu čerstvosť zŕn a podporuje miestne hospodárstvo. Tento výrobok je 100 % prírodný - bez chemického spracovania, bez pridaných aróm a konzervačných látok.

Vyznamenania a ocenenia

Čokoláda bola v roku 2021 ocenená v súťaži Shining Bright Awards za pokrok a neustále zlepšovanie výroby čokolády. V roku 2020 získala zlatú medailu na Academy of Chocolate Awards a v roku 2017 na Cocoa of Excellence Awards.

Prečo si vybrať túto čokoládu?

  • Ide o jedinú čokoládu z Madagaskaru v Českej republike, ktorá sa vyrába a balí priamo v mieste výroby.
  • Táto horká čokoláda je vhodnou voľbou pre vegánov a tých, ktorí dodržiavajú diétu s nízkym obsahom uhľohydrátov.
  • Poteší milovníkov čokolády s vysokým obsahom tuku.
  • Ideálny darček na rôzne príležitosti, ako je Veľká noc, Deň matiek alebo Svetový deň čokolády (7.7).

Nevyberajte si lacnú mliečnu čokoládu zo supermarketu. Podporujte radšej kvalitné výrobky od spoločností, ako je Chocolat Madagascar, ktoré sa zaviazali k etickej výrobe a podporujú miestne farmy.

Dodatočné parametre

Kategória: Horká čokoláda
Obsah: 75 g
špecifikácie: Vegánske, Nízky obsah sacharidov, Biohacking, Fairtrade, Bez alergénov, Bez laktózy, Bez palmového tuku, Bio certifikácia
Proč koupit: Jediná čokoláda v ČR z Madagaskaru, která je tzv. tree to bar. V praxi to znamená, že je celá vyrobena a zabalena v místě pěstování.
Výrobce: Chocolat Madagascar
Země původu: Madagaskar
Vhodné pro: Bez lepku-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Keto-Těhotné-Kojící-Certifikace Bio

About Chocolat Madagascar

Growing fine cacao and freshly crafting dark chocolate in Madagascar

Growing fine rare cacao and freshly crafting into fine milk chocolate in Madagascar

Growing rare fine cacao and freshly crafting into fine white gold chocolate in Madagascar

Chocolat Madagascar - Fine, Fresh and Fair

Seed to Tree to Cacao to Chocolat in Madagascar - Dark Chocolate 100% Cocoa

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Chocolat Madagascar je malá čokoládová manufaktura, která vyrábí své čokolády z těch nejkvalitnějších bio kakaových bobů přímo na Madagaskaru. Za chuť i kvalitu svých produktů sklidila již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020 a Shining Bright Award 2020 nebo ve Finest Origin. Z jejich nabídky si vyberou vegani, milovníci vysokoprocentních čokolád i ti, kteří rádi mlsají čokolády bílé.

CHOCOLAT MADAGASCAR - Luxusní čokolády z Madagaskaru

V čem jsou čokolády od Chocolat Madagascar jiné?

Nepopsatelná chuť
Díky unikátnímu prostředí madagaskarského deštného pralesa, tamní půdy a klimatu, mají zde pěstované kakaové boby velice specifický chuťový profil plný ovocných tónů - chutnají po lesním ovoci, třešních a citrusech. Chocolat Madagascar mají přirozeně velice komplexní chuť, bez nežádoucí hořkosti, a není třeba je nijak dochucovat ani chemicky ošetřovat alkalizací.

Maximální čerstvost
Manufaktura Chocolat Madagascar na rozdíl od většiny továren na čokoládu sídlí blízko kakaových plantáží. Fermentace a sušení kakaových bobů tak probíhá v průběhu pár dní od sklizně (jiné čokoládovny vyrábí čokolády z kakaových bobů mnohdy i pár let starých). Díky tomu si kakaové boby zachovávají co nejvyšší podíl účinných látek, hlavně flavonoidů.

Udržitelnost
Kakaové boby se pěstují v bio kvalitě, nenarušují tedy životní prostředí zbytečnými pesticidy, herbicidy či hnojivy. Naopak, vytvářejí v deštném prostředí bezpečné útočiště pro ohrožené madagaskarské živočišné druhy.

Raise trade
Chocolat Madagascar kupuje kakaové boby od drobných zemědělců, kteří je sklízejí v údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Vyplácí jim prémiové ceny, díky čemuž se zvyšuje jejich životní úroveň. Další zpracování kakaa, včetně samotné výroby čokolád, probíhá také na Madagaskaru. Což přináší další nezanedbatelnou podporu ekonomiky tohoto ostrova. Díky této podpoře roste kvalita vzdělávání a dovednosti zaměstnanců i jejich rodin, což v konečném důsledku vede ke zvyšování bohatství a podpory tohoto národa. Jedná se tedy o fair trade na nejvyšší možné úrovni - raise trade.