V decembri sme pre vás pripravili rôzne vianočné akcie, ktoré nájdete v záložke ZĽAVY. Naše tipy na darčeky pre vašich blízkych nájdete v záložke VIANOCE 2023. Prajem vám krásne Vianoce a nakupujte to, čo má zmysel pre vaše zdravie a pohodu.

85% tmavá 'single origin' čokoláda - BIO

€6,82 / ks €80,24 / 1 kg
Skladem (>3 ks)
Môžeme doručiť do:
10.5.2024
Predstavujeme vám čokoládu Chocolat Madagascar, luxusnú 85% horkú čokoládu vyrobenú z prvotriedneho bio kakaa z údolia Sambirano na Madagaskare. Neobsahuje palmový tuk a je vhodný pre vegánov, bezlepkovú diétu a nízkosacharidovú diétu. Táto vysokopercentná čokoláda je ideálnym darčekom pre športovcov, učiteľov alebo milovníkov zdravého občerstvenia. Podporte farmárov na Madagaskare a vychutnajte si jedinečný gurmánsky zážitok.

Detailné informácie

Unikátní produkty

Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech

Záruka kvality

Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně

Doprava zdarma

Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny

Podrobný popis

Objavte luxusný gurmánsky zážitok s našou 85% horkou čokoládou "single origin" od Chocolat Madagascar. Táto vysokopercentná horká čokoláda je vyrobená z 85 % kakaa z certifikovaných (Ecocert Organic) kakaových bôbov z oblasti Sambirano na Madagaskare. Čokoláda sa sladí surovým trstinovým cukrom z oblasti Ampasimanolotra.

V chuti tejto horkej čokolády sa spájajú tóny citrusového ovocia a vareného vína s príjemne horkou chuťou kakaa. Má zamatovú štruktúru, hladko sa rozplýva na jazyku a má dlhý záver, v ktorom sa postupne odhaľujú jednotlivé chuťové tóny. Jeho červenohnedá farba mu dodáva nielen chuť, ale aj vizuálny pôžitok.

Táto čokoláda neobsahuje mlieko, takže je vhodná aj pre vegánov. Je to 100 % prírodný produkt - bez chemického spracovania, bez pridaných aróm a konzervačných látok.

Chocolat Madagascar je značka s dlhou históriou, ktorá siaha až do roku 1940. Ich čokoláda sa vyrába udržateľným spôsobom z pôvodnej retro čokolády a má kultovú povesť. Značka Chocolat Madagascar povýšila koncept spravodlivého obchodu na zvýšený obchod, čo znamená, že celý výrobný proces prebieha v krajine pôvodu kakaa.

raistrade graf

Pridajte sa k nám na Instagrame a sledujte najnovšie informácie o značke Chocolat Madagascar a inšpirujte sa pravidelnými čokoládovými receptami.

Podporte etickú výrobu a objavte pravú chuť luxusnej čokolády s našou 85% tmavou čokoládou "single origin" z Madagaskaru.

Dodatočné parametre

Kategória: Horká čokoláda
Obsah: 85 g
špecifikácie: Vegánske, Bezlepkové, Biohacking, Fairtrade, Bez alergénov, Bez laktózy, Bez palmového tuku, Bio certifikácia
Proč koupit: Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů na ostrově Madagaskar. Nádherné obaly a dokonalá chuť.
Výrobce: Chocolat Madagascar
Země původu: Údolí Sambirano, Madagaskar
Vhodné pro: Bez lepku-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Keto-Certifikace Bio

About Chocolat Madagascar

Growing fine cacao and freshly crafting dark chocolate in Madagascar

Growing fine rare cacao and freshly crafting into fine milk chocolate in Madagascar

Growing rare fine cacao and freshly crafting into fine white gold chocolate in Madagascar

Chocolat Madagascar - Fine, Fresh and Fair

Seed to Tree to Cacao to Chocolat in Madagascar - Dark Chocolate 100% Cocoa

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Chocolat Madagascar je malá čokoládová manufaktura, která vyrábí své čokolády z těch nejkvalitnějších bio kakaových bobů přímo na Madagaskaru. Za chuť i kvalitu svých produktů sklidila již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020 a Shining Bright Award 2020 nebo ve Finest Origin. Z jejich nabídky si vyberou vegani, milovníci vysokoprocentních čokolád i ti, kteří rádi mlsají čokolády bílé.

CHOCOLAT MADAGASCAR - Luxusní čokolády z Madagaskaru

V čem jsou čokolády od Chocolat Madagascar jiné?

Nepopsatelná chuť
Díky unikátnímu prostředí madagaskarského deštného pralesa, tamní půdy a klimatu, mají zde pěstované kakaové boby velice specifický chuťový profil plný ovocných tónů - chutnají po lesním ovoci, třešních a citrusech. Chocolat Madagascar mají přirozeně velice komplexní chuť, bez nežádoucí hořkosti, a není třeba je nijak dochucovat ani chemicky ošetřovat alkalizací.

Maximální čerstvost
Manufaktura Chocolat Madagascar na rozdíl od většiny továren na čokoládu sídlí blízko kakaových plantáží. Fermentace a sušení kakaových bobů tak probíhá v průběhu pár dní od sklizně (jiné čokoládovny vyrábí čokolády z kakaových bobů mnohdy i pár let starých). Díky tomu si kakaové boby zachovávají co nejvyšší podíl účinných látek, hlavně flavonoidů.

Udržitelnost
Kakaové boby se pěstují v bio kvalitě, nenarušují tedy životní prostředí zbytečnými pesticidy, herbicidy či hnojivy. Naopak, vytvářejí v deštném prostředí bezpečné útočiště pro ohrožené madagaskarské živočišné druhy.

Raise trade
Chocolat Madagascar kupuje kakaové boby od drobných zemědělců, kteří je sklízejí v údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Vyplácí jim prémiové ceny, díky čemuž se zvyšuje jejich životní úroveň. Další zpracování kakaa, včetně samotné výroby čokolád, probíhá také na Madagaskaru. Což přináší další nezanedbatelnou podporu ekonomiky tohoto ostrova. Díky této podpoře roste kvalita vzdělávání a dovednosti zaměstnanců i jejich rodin, což v konečném důsledku vede ke zvyšování bohatství a podpory tohoto národa. Jedná se tedy o fair trade na nejvyšší možné úrovni - raise trade.