V decembri sme pre vás pripravili rôzne vianočné akcie, ktoré nájdete v záložke ZĽAVY. Naše tipy na darčeky pre vašich blízkych nájdete v záložke VIANOCE 2023. Prajem vám krásne Vianoce a nakupujte to, čo má zmysel pre vaše zdravie a pohodu.

Chocolat Madagascar Horká čokoláda 85% z údolia Sambirano 85 g Bez palmového tuku Vegan

€6,16 / ks €72,47 / 1 kg
Skladem (>3 ks)
Môžeme doručiť do:
14.5.2024
Predstavujeme Chocolat Madagascar, luxusnú 85% horkú čokoládu z údolia Sambirano na Madagaskare. Táto vysokopercentná čokoláda bez palmového tuku ponúka výrazný chuťový zážitok s tónmi ovocia a citrusov. Bezlepkový, nízkosacharidový a vegánsky výrobok je ideálnou zdravou pochúťkou pre všetkých milovníkov horkej čokolády. Skvelý darček pre učiteľov alebo na Veľkú noc a Vianoce 2022.

Detailné informácie

Unikátní produkty

Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech

Záruka kvality

Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně

Doprava zdarma

Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny

Podrobný popis

Táto vysokopercentná horká čokoláda od spoločnosti Chocolat Madagascar sa vyrába z 85 % kakaa z kakaových bôbov Grand Cru de Sambirano. Je mierne sladená surovým trstinovým cukrom z oblasti Ampasimanolotra a neobsahuje mlieko, takže je ideálnou voľbou pre vegánov. Táto bezlepková potravina je vhodná aj pre tých, ktorí držia nízkosacharidovú diétu.

V chuti tejto horkej čokolády sa spájajú tóny hrozienok a citrusových plodov s príjemne horkou chuťou kakaa. Táto ocenená horká čokoláda má veľmi jemnú chuť a vyniká krásnou červenohnedou farbou a zamatovou štruktúrou. Príjemne sa rozplýva na jazyku a má dlhý záver, v ktorom sa postupne odhaľujú jednotlivé chuťové tóny.

Ocenenia a pôvod

Čokoláda získala striebro v americkom finále International Chocolate Awards v roku 2014, bronz v Academy of Chocolate Awards v roku 2015 a bronz vo svetovom finále International Chocolate Awards v roku 2016. Ostrov Madagaskar v Indickom oceáne sa považuje za najlepšiu oblasť pestovania kakaa na africkom kontinente a značka Chocolat Madagascar je s ním neoddeliteľne spojená už od roku 1940.

Výroba čokoládových bonbónov od stromu po tabuľku

Celý výrobný proces - od zberu kakaových bôbov, cez ich spracovanie až po následnú výrobu čokolády a jej balenie - prebieha priamo na Madagaskare, čo z tohto výrobku robí jedinečné ekologické riešenie. Značka Chocolat Madagascar povýšila koncept spravodlivého obchodu na zvýšenie obchodovania.

Pojem "raise trade" znamená, že celý výrobný proces prebieha priamo v mieste, kde sa kakao pestuje. Tým sa podporuje miestne hospodárstvo a minimalizuje vplyv na životné prostredie.

Táto luxusná čokoláda je skvelým darčekom pre milovníkov čokolády s vysokým podielom čokolády a ideálnym doplnkom pre špeciálne diéty, ako je bezlepková alebo vegánska diéta. Je to tiež skvelý darček na rôzne príležitosti, ako je Veľká noc, Deň matiek alebo Vianoce.

Dodatočné parametre

Kategória: Horká čokoláda
Obsah: 85 g
špecifikácie: Vegánske, Bezlepkové, Nízky obsah sacharidov, Biohacking, Fairtrade, Bez alergénov, Bez laktózy, Bez palmového tuku
Proč koupit: Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů na ostrově Madagaskar. Nádherné obaly a dokonalá chuť.
Výrobce: Chocolat Madagascar
Země původu: Údolí Sambirano, Madagaskar
Vhodné pro: Bez lepku-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Těhotné

About Chocolat Madagascar

Growing fine cacao and freshly crafting dark chocolate in Madagascar

Growing fine rare cacao and freshly crafting into fine milk chocolate in Madagascar

Growing rare fine cacao and freshly crafting into fine white gold chocolate in Madagascar

Chocolat Madagascar - Fine, Fresh and Fair

Seed to Tree to Cacao to Chocolat in Madagascar - Dark Chocolate 100% Cocoa

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Chocolat Madagascar je malá čokoládová manufaktura, která vyrábí své čokolády z těch nejkvalitnějších bio kakaových bobů přímo na Madagaskaru. Za chuť i kvalitu svých produktů sklidila již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020 a Shining Bright Award 2020 nebo ve Finest Origin. Z jejich nabídky si vyberou vegani, milovníci vysokoprocentních čokolád i ti, kteří rádi mlsají čokolády bílé.

CHOCOLAT MADAGASCAR - Luxusní čokolády z Madagaskaru

V čem jsou čokolády od Chocolat Madagascar jiné?

Nepopsatelná chuť
Díky unikátnímu prostředí madagaskarského deštného pralesa, tamní půdy a klimatu, mají zde pěstované kakaové boby velice specifický chuťový profil plný ovocných tónů - chutnají po lesním ovoci, třešních a citrusech. Chocolat Madagascar mají přirozeně velice komplexní chuť, bez nežádoucí hořkosti, a není třeba je nijak dochucovat ani chemicky ošetřovat alkalizací.

Maximální čerstvost
Manufaktura Chocolat Madagascar na rozdíl od většiny továren na čokoládu sídlí blízko kakaových plantáží. Fermentace a sušení kakaových bobů tak probíhá v průběhu pár dní od sklizně (jiné čokoládovny vyrábí čokolády z kakaových bobů mnohdy i pár let starých). Díky tomu si kakaové boby zachovávají co nejvyšší podíl účinných látek, hlavně flavonoidů.

Udržitelnost
Kakaové boby se pěstují v bio kvalitě, nenarušují tedy životní prostředí zbytečnými pesticidy, herbicidy či hnojivy. Naopak, vytvářejí v deštném prostředí bezpečné útočiště pro ohrožené madagaskarské živočišné druhy.

Raise trade
Chocolat Madagascar kupuje kakaové boby od drobných zemědělců, kteří je sklízejí v údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Vyplácí jim prémiové ceny, díky čemuž se zvyšuje jejich životní úroveň. Další zpracování kakaa, včetně samotné výroby čokolád, probíhá také na Madagaskaru. Což přináší další nezanedbatelnou podporu ekonomiky tohoto ostrova. Díky této podpoře roste kvalita vzdělávání a dovednosti zaměstnanců i jejich rodin, což v konečném důsledku vede ke zvyšování bohatství a podpory tohoto národa. Jedná se tedy o fair trade na nejvyšší možné úrovni - raise trade.