In December, we have prepared various Christmas special offers for you, which you can find in the tab called SALE. Our tips for gifts for your loved ones can be found under the CHRISTMAS 2023 tab. Have a wonderful Christmas and shop for what makes sense for your health and well-being.

60% sweet chocolate - Tahitian vanilla Sleva: min. dat. trvanlivosti 11/2022 - 45 g

€10,70 –61 %
60%  čokoláda obohacena o tahitskou vanilku, MCT a kolagen - Tahiti, Tahaa
€10,70 –61 % €4,09 / pcs €90,89 / 1 kg
Vyprodáno
The item has been sold out…

This unique bean to bar chocolate with 60% cocoa content, scented with real vanilla from Tahiti, is also special because it is enriched with MCT, pure C8 octanoic acid from coconut and collagen complex - a real biohacking mls.

Detailed information

Unikátní produkty

Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech

Záruka kvality

Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně

Doprava zdarma

Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny

Product detailed description

Tahitian vanilla from Tahaa

The vanilla that infuses and flavours this Incacao chocolate is of the Tahitensis variety, sourced directly from Tahiti's Tahaa region. By growing this vanilla, Tahitian farmers are trying to revive the notion of terroir, which has slowly declined in Polynesia. Most farmers just pick the vanilla they grow and take it to the collection points, so that the different varieties from different places are mixed together, resulting in a heterogeneous mixture of varying quality. The farmers from whom Incacao buys its vanilla take great care to harvest it carefully, only collecting dark brown vanilla pods that have reached full maturity.

The unique process of selecting the right pods is similar to that used to select the grapes ('Vendanges Tardives' and 'Sélections grains nobles') used to make Alsatian wine. This very late harvesting process of vanilla pods is unique in Polynesia. It allows the flavour and aromatic properties of Tahitian vanilla to be fully enhanced.

Profile of Vanille Tahiti chocolate

  • You can smell notes of plum, liquorice and red fruit among others, see picture below.
  • The chocolate is unique because it is enriched with MCT, pure C8 octanoic acid from coconut and collagen complex.
  • C8 is the most bioavailable of all MCT acids for ketone formation in the liver and gives the body an extra boost.
  • Chocolate contains no refined sugar or milk. It is sweetened with a combination of natural sweeteners inositol, erythritol, ribose, thaumatin (katemfe fruit).
  • It has a low glycemic index, and is suitable for diabetics as well as keto and low carb diets.
  • After unwrapping, you can read more details about the origin and production of this unique chocolate from the other side of the packaging.
  • The Incacao brand is characterized by combining high gastronomy with the latest food technology and functional foods.

Origine-Vanille-Tahiti 4

Additional parameters

Category: Food
Cover: Paper
Size: 45 g
Specs: Vegan, Gluten Free, Keto, Low carb, Biohacking, Fairtrade, Allergen Free, No added sugar, Lactose Free
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie a Tahiti
Vhodné pro: Bez lepku-Sugar Free-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Keto-Kojící-Děti
Proč koupit: Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů v nejchudších oblastech světa. Nádherné obaly a dokonalá chuť.
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.