In December, we have prepared various Christmas special offers for you, which you can find in the tab called SALE. Our tips for gifts for your loved ones can be found under the CHRISTMAS 2023 tab. Have a wonderful Christmas and shop for what makes sense for your health and well-being.

Belgian Dulce de Leche cream hladká textura, karamelová chuť - 125 g

Sale
Brand: INCACAO
€4,50 –10 %
Inca’valley Belgium | Belgický krém Dulce de Leche - 125 g
€4,50 –10 % €4,05 / pcs €32,40 / 1 kg
Skladem (>3 pcs)
Delivery to:
08/05/2024
Belgian Dulce de Leche cream from Inca'valley is a unique sweet treat made from coconut pulp, sweetened with the keto-friendly sweetener thaumatin. This 125 g sugar-free coconut cream is ideal for a healthy lifestyle, fitness nutrition or low-carbohydrate diet. Suitable for vegetarians, pregnant and breastfeeding. Perfect as a baking ingredient or healthy snack.

Detailed information

Unikátní produkty

Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech

Záruka kvality

Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně

Doprava zdarma

Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny

Product detailed description

Belgian Dulce de Leche cream from Incacao is a luxurious delight for all lovers of sweet caramel milk. This decadent spread is made with coconut pulp instead of traditional cow's milk, giving it a unique flavor and consistency.

Dulce de Leche has its origins in Latin America and this cream preserves its authentic taste and texture. You can use it as a filling for pancakes, on toast or bagels, as a dip for dark chocolate chips or pretzels, or simply as a delicious addition to your favorite spoon.

incavalley-dulce-de-leche-scaled

This product is approved as suitable for diabetics and does not contain palm oil. Its unique "crémeux" texture can be appreciated with every bite. Store at 18 - 24 oC to maintain optimum consistency.

Belgian Dulce de Leche cream is made with quality ingredients, including soluble fibre (polydextrose), sweetener erythritol, coconut pulp, rapeseed oil, cocoa butter and ghee (clarified butter). This combination of ingredients contributes to its unique taste and texture.

If you are looking for a healthy alternative to classic sweet spreads, Incacao 's Belgian Dulce de Leche cream is the ideal choice. Try it and enjoy its delicious taste!

For more information about healthy lifestyle and the use of this product, we recommend the following articles: introduction to biohacking, how to make the best hot chocolate, discover low carb or more energy, less sugar and vegetarian and vegan diet.

Additional parameters

Category: Nut butters and creams
Size: 125 g
Specs: Keto, Low carb, Biohacking, No added sugar, No palm fat, Soy Free, Coconut cream, Vegetarian
Proč koupit: Jedinečné složení vhodné pro zdravý životní styl, jakoukoliv dietu, při které se chce držet správná váha nebo zhubnout. Vyvinuto slavným belgickým gastronomem, Vincentem Bulteelem.
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie
Vhodné pro: Vegetarián-Sugar Free-Soy Free-GMO Free-Low Carb-Keto-Těhotné-Kojící

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.