Coconut syrup from the Kithul wild palm z nektaru z kokosových ořechů - 525 g
Unikátní produkty
Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá
Balíme rychle a ekologicky
Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech
Záruka kvality
Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně
Doprava zdarma
Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny
Related products
Product detailed description
Discover the unique Kithul wild palm syrup from Ceylon Kokonati. This exclusive product is made from the nectar of the flowers of a special variety of Caryota urens, also known as fish tail. The syrup has a very thick consistency, dark brown colour and low glycaemic index (35), making it an ideal natural sweetener.
The syrup is great for sweetening morning porridge, topping pancakes or pancakes and can replace regular syrup in a 1:1 ratio. It's also the perfect topping for cereal, yogurt, pancakes or ice cream! Use it also in baking and compare its taste with Ceylon Kokonati coconut nectar.
Ceylon Kokonati is committed to producing products using single origin, ethically harvested non GMO ingredients. Their products are vegan, gluten-free and suitable for keto, paleo and raw diets. They do not contain any refined white sugar.
By purchasing this product, you will be supporting traditional livelihoods and reducing your carbon footprint, as the products are produced and packaged right at the point of harvest. Ceylon Kokonati strives for 100% zero waste production.
This syrup is internationally accredited by Control Union, certified organic (EU and USDA NOP), ISO and/or HACCP certified. Ceylon Kokonati manufactures its products in a family-run sweatshop, pays fair prices to its suppliers and manufacturers, and incorporates generations of knowledge into its production processes. They use only the highest quality ingredients.
Additional parameters
Category: | Natural sweeteners and sugar |
---|---|
Size: | 525 g |
Vhodné pro: | Keto-Paleo-GMO Free-Vegan-Bez lepku-Soy Free-Low Carb |
Země původu: | Srí Lanka |
Výrobce: | Ceylon Kokonati |
Proč koupit: | Naprosto unikátní produkt, který nemá na místním trhu obdoby. Nízký glykemický index, doslova zdravé sladidlo. Velký objem. dlouho vydrží. |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Značka Ceilon Kokonati vznikla v roce 2013. V jejím sortimentu můžete najít řadu vysoce kvalitních a cenově dostupných produktů z kokosových ořechů, koření a tropického ovoce, vyráběných udržitelným způsobem.
Název značky odkazuje na zemi, kterou její zakladatelé považují za svůj domov Cejlon na Srí Lance, kde se také kokosy pro výrobu této kokosové řady produktů pěstují i zpracovávají. Cejlon, britská korunní kolonie v letech 1815-1948, je nyní známý jako Srí Lanka, ale zakladatelé značky mu raději říkají Cejlon, protože to rozhodně zní exotičtěji a "čistý Cejlon" je značka sama o sobě, připomínající svěží jedinečnou esenci čistého cejlonského čaje. “Kokonati” je zase maorský výraz pro kokos, takže naprosto nejvhodnější název značky těch nejkokosovatějších dobrot vůbec.
Značku Ceilon Kokonati vede manželský pár. Ženskou zakladatelskou polovičkou je paní Bûmika, což v sanskrtu znamená Paní Země. Její pradědeček byl jedním z průkopníků lisování kokosového oleje na Cejlonu, takže je již čtvrtou generací lisovače kokosového oleje. Mužská zakladatelská polovička, pan Mosqi, je zase původně pěstitelem čistého cejlonského čaje.
Ceilon Kokonati je stoprocentně vlastněna a provozována na Novém Zélandu. Sypké produkty od Kokonati používá několik etických značek, které vyrábějí čisté, ekologické potraviny a kosmetické výrobky. Prodejem výrobků Kokonati jsou podporovány venkovské komunity a tradiční způsoby obživy. Všechny jejich výrobky jsou eticky sklízeny a při jejich výrobě nevzniká téměř žádný odpad. Každá část kokosového ořechu je využita při výrobě jiného produktu. Výrobky Kokonati jsou jednosložkové, balené přímo u zdroje, nikdy nemíchané, jednodruhové, bez GMO a veganské.
Díky nadšení pro ekologické, regenerativní zemědělství, udržitelnost a kolektivní partnerství pocházejí výrobky Kokonati pouze z drobných farem a mlýnů ve venkovských vesnicích na Srí Lance. Každý výrobek Kokonati se vyrábí ve specializovaném mlýně, který produkuje pouze daný typ výrobku. Kvalita je tedy nejlepší, jaká může být, a každý krok výroby je podpořen zkušenostmi a znalostmi mnoha generací. Cejlon je požehnán množstvím zdravého, exotického ovoce, ořechů, bylin a koření.
Ceilon Kokonati se řídí zásadami vyváženého života - žij a nech žít.
Snaží se o to, aby vše zůstalo v ještě lepším stavu, než když to našli…