Nízkosacharidové potraviny (Lowcarb)
Low Carb nebo také LCHF (Low Carb High Fat) je anglické označení typu stravování, které je založeno na výrazném snížení příjmu sacharidů a naopak na navýšení příjmu tuků (příjem bílkovin zůstává v běžných číslech). V Česku se low carb strava označuje také jako nízkosacharidová.
Její základní myšlenkou je kompletní vyřazení či výrazné omezení všech potravin, které mají vysoký obsah sacharidů. Díky tomu nedochází k výrazným výkyvům hladiny cukru ve vaší krvi, nedostavují se odpolední propady energie a měl by vám také vydržet déle i pocit sytosti. Váš organismus bude díky tomu lépe pálit tuky a vy budete hubnout.
Značky
Objem
Fermentovaná vitální houba pro podporu soustředění, kognitivních funkcí a obecně...
Kurkuma je nazývána „králem bylinek“ a je oceňována zejména díky jejím protizánětlivým...