Hodnocení obchodu

5,0 180 hodnocení
Přidat hodnocení
5
180x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Barbora | 25.10.2020
Nejlepší lososový olej, co lze vůbec koupit. Super. Dodání také perfektní. Děkuji, budu objednávat nadále.
M Avatar autora Marie | 25.10.2020
Nakupuji poprvé a jsem velmi spokojená.
L Avatar autora Lydia | 21.10.2020
Velmi spokojna.Nakupujem u nich uz 7 rokov.Vzdy boli velmi spolahliví,ústretoví,profesionalní.Vedia poradiť.Kvalita a rychlost dodania je u nich samozrejmostou. Urcite doporučujem.
D Avatar autora Dana | 18.10.2020
Velice spokojena. Rychle jsem dostala produkt po objednání.
A Avatar autora Alexandra | 15.10.2020
Jsem moc spokojená..
L Avatar autora Lucie | 10.10.2020
Vždy velmi rychlé zaslání na výdejní místo, kvalitní produkty.
M Avatar autora Markéta | 1.10.2020
Děkuji za rychlé dodání, moc se těším na vaše produkty.
L Avatar autora Lenka | 26.9.2020
rychlé a bezproblémové dodání...a super kvalita výrobků.
K Avatar autora Klara | 24.9.2020
Naprosto perfektní dodání, ale hlavně ten obsah! Kvalita!
L Avatar autora Lucie | 21.9.2020
vše v pořádku
M Avatar autora Marcela | 20.9.2020
spokojenost s dodáním i s výrobky
VK Avatar autora Věra Kormaníková | 12.9.2020
Spokojenost s výrobkem i s dodáním.
L Avatar autora Lucký | 12.9.2020
Rychlé dodání, super produkt.
KK Avatar autora Katka Kučerová | 10.9.2020
Jsem velmi spokojena, doporučuji všem :-)
TM Avatar autora Tereza Misařová | 3.9.2020
Za mě ten nejlepší eshop na světě! Osobní domluva s paní majitelkou je vždycky milá, vstřícná, pohotová, ale hlavně odbornice na to, co prodává a že prodává jen to nej!
J Avatar autora Jitka | 1.9.2020
Jsem velmi spokojena
E Avatar autora Eva | 15.8.2020
Naprostá spokojenost. Skvělá komunikace, milá paní majitelka, rychlé dodání. Žvýkačky chutnají i dětem, jiné už nekupuji. Dáreček potěšil.
Avatar autora Petra Šturmová | 4.8.2020
rychle dodání,dokonce vzoreček na který jsem se ptala,jestli náhodou nemají byl součástí dodávky. velice děkuji a všemi deseti doporučuji .Možná jediné, nikde jsem neviděla možnost třeba osobního vyzvednutí,tak kdyby do budoucna byla i tato varianta,určitě bych ji občas využila
MF Avatar autora Michal Furik | 4.8.2020
Mile překvapen! doporučuji.
EJ Avatar autora Eva Jeřábková | 4.8.2020
Vše v pořádku

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 180

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.