Hodnocení obchodu

5,0 163 hodnocení
Přidat hodnocení
5
163x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Petra Šturmová | 4.8.2020
rychle dodání,dokonce vzoreček na který jsem se ptala,jestli náhodou nemají byl součástí dodávky. velice děkuji a všemi deseti doporučuji .Možná jediné, nikde jsem neviděla možnost třeba osobního vyzvednutí,tak kdyby do budoucna byla i tato varianta,určitě bych ji občas využila
MF Avatar autora Michal Furik | 4.8.2020
Mile překvapen! doporučuji.
EJ Avatar autora Eva Jeřábková | 4.8.2020
Vše v pořádku
Avatar autora ... | 2.8.2020
Rychlé dodání. Výborná komunikace. Děkuji.
K Avatar autora Kamila | 31.7.2020
Rychlé dodání, kvalitní produkty za velmi dobré ceny. Zboží přišlo pěkně zabaleno.
Avatar autora Eva Čevelová | 11.7.2020
Mohu jen doporučit. Perfektně znají své produkty, ochotně poradí a vědí, že zboží je potřeba řádně zabalit aby mělo šanci dorazit k zákazníkům nepoškozeno. Velká pochvala.
RP Avatar autora Radka Poláková | 9.7.2020
Super zboží!!!!
IP Avatar autora Ivana Puchmelterova | 4.7.2020
Rychlé dodání, skvělá komunikace.
MS Avatar autora Melvina Suchá | 3.7.2020
Velmi rychlé dodání. Ceny super za vysoce kvalitní produkty. Bezproblémová komunikace. Doporučuji.
Avatar autora Hana ŠEVČÍKOVÁ | 2.7.2020
Super, rychlý, 100% kvalitní, perfektně poradí, vždy ochota
Avatar autora Patrik Čebiš | 2.7.2020
Doporučuji. Zboží dorazilo rychle a v pořádku!
MK Avatar autora Mirka Koucká | 20.6.2020
Velmi rychlé dodání. Ceny super za vysoce kvalitní produkty. Bezproblémová komunikace. Doporučuji.
RP Avatar autora Rayse Praková | 12.6.2020
I have only great things to say about this shop. Great communication, the owner of the shop always explains everything and shares her experience. Not to mention mega fast delivery and the confidence in the quality of everything its sold on this e-shop. I cannot recommend enough :)
P Avatar autora pravebio.cz (Administrátor) 12.6.2020
We are super proud of this feedback, Rayse - a tear welling up kind of proud. Thank you, you are are very valued customer and we love that you appreciate our effort. We put our heart into this - it is not just about money, it is genuinely about offering the best quality and we are confident in our knowledge and ability to get such brands. Love, Jana xxx
MS Avatar autora Miroslava Spurná | 12.6.2020
skvělý obchod a kvalitní zboží za rozumné ceny. Vstřícná a milá komunikace, dobře poradí. Většinu zboží lze zakoupit i ve formě vzorků, .
P Avatar autora pravebio.cz (Administrátor) 12.6.2020
Děkujeme Mirečko, moc si toho vážíme. Jste naše vážená zákaznice. S láskou, Jana xxx
AB Avatar autora Alena Beníšková | 10.6.2020
Paní majitelka je velmi ochotná, poradila, co mi pomůže. Objednávka přišla hned. Jsem z toho nadšená. :-)
MA Avatar autora Markéta Abrhámová | 30.5.2020
Rychlé odeslání, ze strany obchodu vše v pořádku. Přes zasilkovnu však dorazilo rozbalené zboží (platba předem), naštěstí s celým obsahem..
JP Avatar autora Jana Ptáčková | 26.5.2020
Jsem maximálně spokojená, vstřícné jednání, rychlé dodání zboží.
MZ Avatar autora Michal Zdeněk | 24.5.2020
Dorazilo, vše OK.
BP Avatar autora Barbora Prejzova | 19.5.2020
Obchod je skvělý, skvělý přístup, komunikace
DM Avatar autora Dana Maceskova | 17.5.2020
Super. Skvělý obchod. Zboží přesně podle obrázku a popisu. A přišlo velice rychle!

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 163

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.