Hodnocení obchodu

5,0 98 hodnocení
Přidat hodnocení
5
98x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AM Avatar autora | 17.10.2019
Super obchod ,
BP Avatar autora | 14.10.2019
Úžasný obchod od A do Ž ;-) prostě perfektní
IS Avatar autora | 4.10.2019
Velka spokojenost
MR Avatar autora | 3.10.2019
U Janičky je radost nakupovat. Vždy je ochotná poradit, odpoví na každou otázku a pomůže s výběrem. Nakupuji vitamíny pro sebe i pro děti. Bambucké máslo, je moje oblíbené, pořizovací cena je vyšší, ale vydrží opravdu dlouho. Těším se na zkoušení nového deodorantu The Ohm Collection!:)
KV Avatar autora | 27.9.2019
Rychlé, bez problémů.
J Avatar autora | 16.9.2019
Zajímavý výběr zdravých a inovativních produktů z oblasti péče o pleť a výživy. Naprosto férové ceny bez přirážek a neuvěřitelně rychlá komunikace /kompletace a odeslání objednávky. Zákaznický servis na jedničku!
LR Avatar autora | 13.9.2019
S obchodem jsem velmi spokojena, kvalitní zboží, rychlé dodání, ráda doporučím dále.
VV Avatar autora | 9.9.2019
Vše v pořádku, s výrobkem jsem velmi spokojena
Avatar autora | 9.9.2019
Rychlost, ochota vyjít vstříc ohledně zabalení balíčku bez plastových výplní, čehož si vážím. Takže velká spokojenost.
M Avatar autora | 8.9.2019
Rychle vyrizeni, vzdy spokojeny :)
P Avatar autora | 2.9.2019
Rychlost, ochota, komunikace a kvalitni produkty, velice dekuji : )
P Avatar autora | 26.8.2019
Všechno v nejlepším pořádku, rychlé dodání, zvýkačky jsou super.
TK Avatar autora | 17.8.2019
S přístupem obchodu jsem byla velice spokojená, hlavně proto že mi byla povolena dobírka. Jinak zboží přišlo v pořádku,dodání bylo rychlé a bezproblémové. Kladně hodnotím také celý koncept e-shopu. Značky jsou skutečně originální,a s vybranými výrobky jsem byla velice spokojená.
DK Avatar autora | 16.8.2019
Perfektní, děkuji.
JC Avatar autora | 11.8.2019
Velmi spokojena
IH Avatar autora | 11.8.2019
Vse v poradku a rychle dodani
E Avatar autora | 5.8.2019
Děkuji moc výrobky jsou úžasné ???? jsem maximálně spokojena!!!!
TV Avatar autora | 1.8.2019
Rychlé odeslání, máslo úžasné.
BB Avatar autora | 31.7.2019
vše v pořádku, děkuji
MM Avatar autora | 28.7.2019
Jsem velmi nadšena, výborné produkty

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 98

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.