K nákupu produktů za 7000 Kč bez DPH obdržíte ZDARMA Balance Test od firmy ZINZINO v hodnotě 2500 Kč. Tento skvělý domácí test vám pomůže zjistit jaký je váš poměr omega 3 a omega 6 kyselin! Dárky ovšem obdržíte už od objednávek v hodnotě min. 800 Kč bez DPH - jejich hodnota se stupňuje s výší objednávek. Seznam dárků najdete v 1. kroku v košíku. Nakupovat u nás se vyplatí. (:

Hodnocení obchodu

5,0 247 hodnocení
Přidat hodnocení
5
246x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tomik | 14.9.2021
Vše bylo v pořadku a rychlé dodání. Spokojenost.
B Avatar autora Barbora | 2.9.2021
Tento olej je opravdu to nejlepší, co jsem kdy zkoušela, dcera si ho také velmi zamilovala. Na podporu imunity není snad nic lepšího. Děkujeme:)
P Avatar autora Pavla | 21.8.2021
Jsem vždy velmi spokojená, doporučuji dál
VH Avatar autora Věra Horváthová | 20.8.2021
S obchodem jsem spokojena částečně. Zboží, které jsem požadovala bylo za nejnižší cenu na trhu. Bohužel nikde nebylo uvedeno, že je to z důvodu končící expirace, a to již za měsíc. Protože vše, co jsem nakoupila nebylo pro mne, ale i pro kolegyni z práce, bylo mi nepříjemné jí dávat skoro prošlou pastu na zuby. Dále součástí zásilky měl být vymačkávač pasty, který v dodávce nebyl. Obchod byl s dodáním zakoupeného ale rychlý a zboží došlo neporušené a dobře zabalené.
P Avatar autora pravebio.cz (Administrátor) 2.9.2021
Dekujeme za reakci, ale priste poprosim o kontaktovani ohledne zapomenuteho sortimentu či jekéhokoliv problému telefonicky ci mailem, abychom to mohli napravit vcas a ne se o tom dovedet z takovehoto komentare. Není to fér ani vůči vám, a ani nám. Své chyby napravujeme, když o nich víme!!! To, že pasta ma BBE datum za mesic nic neznamena, protože jí nic není, prošlá rozhodně není a zkazit se nemůže, protože je uzavřená pomocí hlinikového sealu, který brání proniknutí vzduchu do pasty, a po otevření se vždy spotřebuje do doporučených 6 měsíců. Nehrozí tam žádné nebezpečí a panikařit kvůli datumům minimální trvanlivosti je zcela zbytečné. Jsou to pouze doporučená data, neznamená to, že produkt letí do koše úderem půlnoci toho dne, kdy je na něm to magické datum a zčistajasna se zkazí. A slevy na produkty tohoto rázu se činí právě z těchto důvodů, takže se to dá i tak trochu očekávat. Osobně nechápu lidskou posedlost s datumy spotřeby a min. trvanlivosti. Na světě se takto vyhazuje zbytečně moc potravin a produktů, kterým nic není! Každopádně to tam nyní dopíšeme, aby se předešlo těmto komentářům. Za eshop vysvětlila majitelka, Jana
P Avatar autora Petra | 16.8.2021
Bez problémů
AV Avatar autora Andrea Volfova | 8.8.2021
Rychle dodání bez problému
Avatar autora David Červenka | 29.7.2021
Perfektní.
J Avatar autora Jana | 24.7.2021
Spokojenost
D Avatar autora Dagmar | 24.7.2021
Super
DM Avatar autora Dana Moni | 25.6.2021
Velká spokojenost s obchodem, doporučuji.
Avatar autora Andrea Šindelářová | 16.6.2021
S eshopem jsem velice spokojena - není to můj první nákup a určitě není ani poslední - vždy zde objevím něco zajímavého a hlavně prospěšného pro své zdraví! Doporučuji sledovat i na instragramu, objevují se zde velmi poučné a na informace velice hodnotné příspěvky, které vždy pomůžou s výběrem!
M Avatar autora Marika | 14.6.2021
Veľmi rýchle dodanie tovaru. Ďakujem
DM Avatar autora Drahoslava Morávková | 12.6.2021
velmi
S Avatar autora Stanislava | 6.6.2021
Rychlé doručení, spokojenost - doporučuji a děkuji.
E Avatar autora Elías | 6.6.2021
Ještě jsem to nezkoušel, takže nemohu vyjádřit názor.
DB Avatar autora Dušan Bratský | 4.6.2021
Nemá to chybu
D Avatar autora Darja | 30.5.2021
Rychlé doručení, vše bez problémů
L Avatar autora Lucie | 28.5.2021
Bez problémů.
E Avatar autora Eva | 27.5.2021
Velká spokojenost ! Doporučuji !
K Avatar autora Karolína | 6.5.2021
Komunikace naprosto bez problému, vyřízení bleskově rychlé, produkty naprosto splnily mé očekávání. Děkuji, ráda se vrátím. :-)

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 247

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.