Hodnocení obchodu

5,0 103 hodnocení
Přidat hodnocení
5
103x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AD Avatar autora Alena Drábková | 8.12.2019
Zatím zkouším...
D Avatar autora Daniela | 5.12.2019
vše v pořádku, super zboží, opět nakoupím
VH Avatar autora Veronika Hamplová | 28.11.2019
VŠE PROBĚHLO RYCHLE A V POŘÁDKU
KV Avatar autora Klára Válková | 12.11.2019
Vše v pořádku, nakoupím znovu
A Avatar autora AB | 1.11.2019
all ok
AM Avatar autora Andrea Mázdrová | 17.10.2019
Super obchod ,
BP Avatar autora Barbora Prejzova | 14.10.2019
Úžasný obchod od A do Ž ;-) prostě perfektní
IS Avatar autora Ivana Sobíšková | 4.10.2019
Velka spokojenost
MR Avatar autora Michaela Ruszo | 3.10.2019
U Janičky je radost nakupovat. Vždy je ochotná poradit, odpoví na každou otázku a pomůže s výběrem. Nakupuji vitamíny pro sebe i pro děti. Bambucké máslo, je moje oblíbené, pořizovací cena je vyšší, ale vydrží opravdu dlouho. Těším se na zkoušení nového deodorantu The Ohm Collection!:)
KV Avatar autora Kateřina Vachová | 27.9.2019
Rychlé, bez problémů.
J Avatar autora Jana R | 16.9.2019
Zajímavý výběr zdravých a inovativních produktů z oblasti péče o pleť a výživy. Naprosto férové ceny bez přirážek a neuvěřitelně rychlá komunikace /kompletace a odeslání objednávky. Zákaznický servis na jedničku!
LR Avatar autora Lenka Reindlová | 13.9.2019
S obchodem jsem velmi spokojena, kvalitní zboží, rychlé dodání, ráda doporučím dále.
VV Avatar autora Vendula Velenska | 9.9.2019
Vše v pořádku, s výrobkem jsem velmi spokojena
Avatar autora Eva Částková | 9.9.2019
Rychlost, ochota vyjít vstříc ohledně zabalení balíčku bez plastových výplní, čehož si vážím. Takže velká spokojenost.
M Avatar autora Michael | 8.9.2019
Rychle vyrizeni, vzdy spokojeny :)
P Avatar autora Pavol | 2.9.2019
Rychlost, ochota, komunikace a kvalitni produkty, velice dekuji : )
P Avatar autora Petra | 26.8.2019
Všechno v nejlepším pořádku, rychlé dodání, zvýkačky jsou super.
TK Avatar autora Tereza Kabešová | 17.8.2019
S přístupem obchodu jsem byla velice spokojená, hlavně proto že mi byla povolena dobírka. Jinak zboží přišlo v pořádku,dodání bylo rychlé a bezproblémové. Kladně hodnotím také celý koncept e-shopu. Značky jsou skutečně originální,a s vybranými výrobky jsem byla velice spokojená.
DK Avatar autora Dana Kovaříková | 16.8.2019
Perfektní, děkuji.
JC Avatar autora Jana Cibulková | 11.8.2019
Velmi spokojena

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 103

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.