60% čokoláda s komorskou vanilkou, MCT a kolagenem - Grand Comore

Novinka
Značka: INCACAO
245 Kč 5,44 Kč / 1 g
Skladem (> 3 ks)

Tato unikátní bean to bar čokoláda se 60% obsahem kakaa, provoněná pravou vanilkou z Komorských ostrovů, je speciální také díky tomu, že je obohacena o MCT, čistou C8 kyselinu oktanovou z kokosu a kolagenový komplex - opravdový biohacking mls.

Detailní informace

To nejlepší z přírody

Prodáváme výhradně prémiové výrobky, převážně v bio kvalitě

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme ihned po zaplacení objednávky, vše v recyklovaných materiálech

Za kvalitu ručíme

Produkty pečlivě vybíráme, testujeme a používáme

Doprava zdarma

Při nákupu nad 3500 Kč za dopravu u vybraných dopravců neplatíte

Detailní popis produktu

Africká vanilka z ostrova Gran Comores

Vanilka, která provoňuje i ochucuje tuto čokoládu Incacao je odrůdy Planifolia, a pochází z africký Komorských ostrovů, konkrétně ostrova Grand Comore. Toto souostroví se skládá ze 4 ostrovů: Mayotte, a tří ostrovů nezávislých na Francii, tvořících Komorský svaz (Grande Comore, Anjouan a Moheli). Grande Comore je sopečný ostrov, který trpí velkým nedostatkem vody, vulkanické horniny totiž nezadržují vodu, a na ostrově se nenachází žádný větší zdroj vody.

Pěstování vanilky proto tvoří hlavní ekonomický zdroj tohoto ostrova. Vanilka se už od 30. let 20. století pěstuje na tomto souostroví tradičním způsobem, kdy celý proces probíhá ručně - od hnojení rostlin až po samotný sběr vanilkových lusků. Místo pěstování, podnebí i okolo rostoucí plodiny mají významný vliv na výslednou chuť vanilky. V chuti této vanilky tak můžete cítit tóny rostlin, květin a estragonu.

Profil čokolády Vanille Comores

  • Čokoláda je unikátní díky tomu, že je obohacena o MCT, čistou C8 kyselinu oktanovou z kokosu a kolagenový komplex.
  • C8 je ze všech MCT kyselin biologicky nejdostupnější pro tvorbu ketonů v játrech a dodává tělu extra podporu.
  • Čokoláda neobsahuje žádný rafinovaný cukr ani mléko. Je doslazená kombinací přírodních sladidel inositol, erythritol, ribose, thaumatin (katemfe ovoce).
  • Má nízký glykemický index, a je vhodná pro diabetiky i pro keto a low carb dietu.
  • Po rozbalení si z druhé strany obalu můžete přečíst více podrobností o původu a výrobě této unikátní čokolády.
  • Značka Incacao je charakteristická tím, že v sobě spojuje vysokou gastronomii spolu s nejnovějšími potravinářskými technologiemi a funkčními potravinami.

Origine-Vanille-Comores

Doplňkové parametry

Kategorie: Fairtrade čokoláda
Obal: Papír
Obsah: 45 g
Specifikace: Vegan, Bez lepku, Keto, Low carb, Biohacking, Fairtrade, Bez alergenů, Bez přidaného cukru, Bez laktózy
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie a Afrika
Vhodné pro: Bez lepku-Sugar Free-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Keto-Těhotné-Kojící
Proč koupit: Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů v nejchudších oblastech světa. Nádherné obaly a dokonalá chuť.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení