Přírodní sladidla a cukr
Přírodní sladidla fungují jako zdravější alternativa k těm klasickým. Mají většinou nižší glykemický index než sladidla konvenční, nejsou průmyslově zpracovaná (bělená apod) a obsahují také více prospěných látek. Jedním z náhradních přírodních sladidel je například kokosový cukr či sirup nebo také erythritol, který je prakticky bez obsahu kalorií. I přesto, že jsou tato sladidla pro naše tělo příznivější, neměli bychom to s jejich konzumací nijak přehánět.
Řazení produktů
Značky
Objem
Výpis produktů
Kondenzované kokosové mléko funguje jako skvělá rostlinná alternativa toho klasického....
BIO hroznová melasa z Kréty je 100% přírodní sladidlo bez přidaného cukru, vyráběné bez...
Lahodný a hustý přírodní sirup z kokosového nektaru funguje jako tekuté alternativa...
Voňavý prášek z celých vanilkových lusků je naprostá nezbytnost nejen při pečení...
Bio jakonový sirup je známý svým nízkým glykemickým indexem, což z něj činí ideální...