Pomozte nám vyprázdnit sklad a zachránit produkty s blížícím se nebo již prošlým datem min. trvanlivosti. Ikdyž u produktu uvidíte toto datum, vězte, že produkt je stále vhodný ke konzumaci či k použití. Každý týden produkty otevíráme a testujeme, abychom si byli jisti, že jsou v pořádku. Proč to děláme? Protože nesnášíme zbytečné plýtvání a konzum. Klikněte SLEVY a VÝPRODEJ.

Proč svět miluje značku Badger?

Americkou rodinnou značku BADGER jistě netřeba představovat, jejich opalovací přípravky a balzámy jsou jedny z nejpopulárnějších a nejbezpečnějších na světě, a proto jsme je chtěli pro vás nabízet i my. Pro kojence se vyrábí tento zklidňující SPF opalovací krém s obsahem oblíbených výtažků z bylinek heřmánku a měsíčku lékařského. Obě bylinky jsou známé svými hojivými a uklidňujícími vlastostmi. Badger opalovací přípravky jsou na prestižní EWG (Environmental Working Group) webové stránce hodnoceny jako jedny z nejlepších a nejčistších svým složením. Jejich koupí nejenže bezpečně ochráníte své nejmenší, ale i sebe a přírodu.

Badger věří ve verfikaci veškerých svých tvrzení ohledně produktů, aby jste vy jako zálazníci mohli důvěřovat výrobkům, které používáte a společnostem, které podporujete. Proto také věří v certifikace od nezávislých stran a plnou transparentnost. Pokud jste jedním z těch, co potřebuje důkazy, aby uvěřil těmto tvrzením, čtěte dál.

TVRZENÍ A CO SE ZA nimi SKRÝVÁ...

Bezpečný a účinný – V Badger jsou hrdí na to, že vyrábí opalovací přípravky, které považují za nejbezpečnější a nejúčinnější na světě. Používájí minerální oxid zinečnatý jako jedinou aktivní složku, která zajišťuje široké spektrum ochrany (UVA a UVB). Ostatní použité neaktivní složky jsou minimálně zpracovávány, jsou dobré pro vaši pokožku a naprostá většina z nich je certifikovaná BIO od USDA Organic.
Jednodušše aplikovatelný a nemastný - toto tvrzení se na Badger opalovacích krémech vyskytuje, protože krémy obsahují lehčí krémovou bázi, která je méně viskózní a snadno se roztírá. Neaktivní složky se takto rychle vstřebají do kůže.
Non-Nano-Zinc-Oxide-Sunscreen-LogoOpalovací krém bez nano-částic (NON NANO) – opalovací přípravky s tímto tvrzením používají oxid zinečnatý s částicemi, které jsou větší než 100nm.
clear-zinc-oxide-sunscreen-logo-BadgerOpalovací krém s transparentním oxidem zinečnatým (CLEAR ZINC OXIDE) – opalovací přípravky s tímto tvrzením používají porézní oxid zinečnatý, aby byl produkt méně bílý.
UVA-UVB-Broad-Spectrum-Sunscreen-LogoUVA/ UVB Opalovací krém – veškeré Badger opalovací přípravky zajišťují excelentní široké spektrum ochrany proti škodlivým UVA a UVB paprskům.
water-resistant-sunscreen-40min-logoVodě- Odolný Opalovací krém (WATER RESISTANT) – opalovací přípravky s tímto tvrzením byly nezávisle otestovány, aby byly účinné po 40 nebo 80 minutách plavání či pocení.
coral-reef-friendly-reef-safe-sunscreen-logo-BadgerBezpečný pro korálové útesy (REEF FRIENDLY/ REEF SAFE) – opalovací přípravky s tímto tvrzením neobsahují žádné složky, které škodí vodní fauně a flóře.
Biodegradable-Sunscreen-LogoRozložitelný Opalovací krém (BIODEGRADABLE) – opalovací přípravky s tímto tvrzením prošly testem rozložitelnosti, tzn. v přírodě jsou schopny se bez následků rozložit.
NPA-Seal-Certified-Natural-LogoCertifikovaný Přírodní Opalovací krém – veškeré opalovací přípravky značky Badger splňují standard stanovený asociací NPA (Natural Products Association (NPA).  
NSF305_COI_blueCertifikovaný BIO Opalovací krém – veškeré opalovací přípravky značky Badger obsahují mezi 84% a 99% certifikovaných BIO složek (kalkulace nezahrnuje oxid zinečnatý) a jsou certifikovány na obsah BIO přísad podle NSF/ ANSI 305 standardu. Protože všechny opalovací přípravky používají minerální složku oxid zinečnatý, nelze je certifikovat dle USDA Organic programu (ten je na úrovni potravinářskéo standardu a nepovoluje minerální složky). NSF je velmi přísný program pro kosmetické přípravky.
Badger-Non-GMO-Logo-IconOpalovací krém bez obsahu geneticky modifikovaných organismů (NON-GMO) – veškeré opalovací přípravky značky Badger s tímto logem jsou certifikovány NON-GMO programem NSF podle NSF NON-GMO TRUE NORTH standardu, jedna z nejrespektovanějších nezávislých certifikačních organizací, která v dnešní době existuje.
NON-Comedogenic-sunscreen-logo-newOpalovací krém neucpávající póry (NON-COMEDOGENIC) – veškeré opalovací přípravky značky Badger jsou vyrobeny z přísad, které by neměly pokožku drážsit a ani ucpávat její póry. Produkty s tímto logem byly klinicky testovány, aby se ověřilo, že skutečně neucpávají póry. Mezi tyto výrobky patří SPF 30 Unscented Sunscreen Cream, SPF 30 Tinted Unscented Sunscreen Cream, SPF 30 Clear Zinc Sunscreen Lotion, SPF 25 Rose Face Sunscreen Lotion, SPF 25 Rose Tint Face Sunscreen Lotion, SPF 30 Clear Zinc Sunscreen, SPF 35 Clear Zinc Sunscreen.
Ostatní Badger výrobky (Baby, Kids, Lavender, a Sport) obsahují stejné složky jako krémy bez vůně (kromě malého procenta esenciálních olejů) a jsou jednoznačně vhodné pro citlivou pokožku.
hypoallergenic-sunscreen-logoHypoalergenní Opalovací krém – “Hypo (nižší) alergenní” značí nižší šanci vzniku alergické nebo dráždivé reakce. Toto tvrzení je potvrzeno testem RIPT (Repeat Insult Patch Testing) na lidských dobrovolnících. Testy na Badger produkty prokázaly, že všechny mohou být považovány za “Non Primary Irritants (nepovažují se za primární/ hlavní iritanty) a Non Primary Sensitizers (nepovažují se za primární/ hlavní složku způsobující citlivé reakce)”.
pediatrician-tested-sunscreen-logoOpalovací krém testován pediatry – pro toto tvrzení musí výrobek opětovně projít testem RIPT. Výsledky jsou poté zkontrolovány a schváleny konzultujícím pediatrem, který určí jestli je přípravek vhodný pro kojence a děti. Badger SPF 30 Baby Opalovací krém, Diaper krém, a After-Bug Balm byly takto schváleny.
critical-wavelength-382nm-broad-spectrum-sunscreen-BadgerOpalovací krém se širokým spektrem (BROAD SPECTRUM) – v USA musí být veškerá tvrzení o širokém spektru podložena pomocí metody CRITICAL WAVELENGTH (kritická vlnová délka), která měří rozsah UVA ochrany. Opalovací přípravek může zařadit pod široké spektrum, pokud je výsledek kritické vlnové délky větší než 370nm. Badger opalovací krémy se pohybují mezi 374-385nm. Více informací.
PA-Sunscreen-UVA-Rating-LogoPA - tento symbol/ logo je založen na hodnotícím systému UVA záření v asijských zemích. Reprezentuje stupeň ochrany před UVA paprsky (UVA-PA-protection grade)/ (UVA-PF-protection factor). Jedná se o nejpřísnější mezinárodní test na široké spektrum, který je k dispozici, a měří vytrvalé tmavnutí pigmentu lidské kůže (PPD - persistent pigment darkening). Výsledky UVA-PF jsou často označovány pomocí 4 stupňů, PA+ (nejnižší stupeň ochrany) a PA++++ (nejvyšší stupeň ochrany). Badger dle tohoto systému otestoval některé ze svých opalovacích přípravků, aby mohl dodávat produkty do zemí, které jej vyžadují. BABY a KIDS opalovací přípravky, jež u nás nabízíme, jsou mezi krémy, které získaly PA+++. Ovšem, všechny Badger opalovací krémy splňují FDA stadard pro široké spektrum a účinně chrání před UVA zářením.
UVA-Sunscreen-LogoUVA – podle EU je ochrana širokého spektra určena podle poměru UVA ochrany vůči UVB. Aby opalovací přípravek mohl nést na obalu symbol UVA a tvrdit o sobě, že spadá do širokého spektra, musí být ochranný faktor UVA (určeno testem PPD) rovný alespoň třetině jeho SPF hodnoty. V současné době USA a Kanada nevyžadují, aby opalovací přípravky nabízeli ochranu proti UVA záření. Od září 2013 FDA vyžaduje, aby byla výrobní tvrzení o širokém spektru a UVA ochraně potvrzena testem na kritickou vlnovou délku. 
b-corporation-logo-downloadCertified B-Corp – Badger je certifikovanou B korporací. Písmeno ‘B’ reprezentuje BENEFIT, a být takto označen znamená, že se společnost zasadila o to, aby její firemní mise byla propojena s DNA jejího způsobu obchodování. Počínaje jakým způsobem se získavají veškeré přísady do produktů a konče stylem jakým se vedení chová vůči zaměstancům a životnímu prostředí.
Badger-Leaping-Bunny-Logo-IconNetestováno na zvířatech – o toto tvrzení se zasazuje mezinárodní certifikát Leaping Bunny.
 
badger%20bio%20opalovaci%20pripravky