Kouzelné Vánoce: Použijte v košíku kód VANOCE15 a získejte mimořádnou slevu 15% na všechny produkty.

Chocolat Madagascar

Chocolat Madagascar -LOGO-500Chocolat Madagascar je malá čokoládová manufaktura, která vyrábí své čokolády z těch nejkvalitnějších bio kakaových bobů přímo na Madagaskaru. Za chuť i kvalitu svých produktů sklidila již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020 a Shining Bright Award 2020 nebo ve Finest Origin. Z jejich nabídky si vyberou vegani, milovníci vysokoprocentních čokolád i ti, kteří rádi mlsají čokolády bílé.

Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem

Řazení produktů

Cena

999999999
1999999999

Značky

Klíčová vlastnost

Neobsahuje

Položek k zobrazení: 11

Výpis produktů

Chocolat Madagascar | 65% mléčná čokoláda na vaření a pečení - 1 kg
874 Kč bez DPH
979 Kč

Tóny lesního ovoce, smetany a karamelu se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano...

CHM-CMCH65
Chocolat Madagascar | Neapolitánky - tmavá, mléčná a bílá čokoláda, 8 x 5 g
88 Kč bez DPH
99 Kč

Mix neapolitánek Chocolat Madagascar je praktická ochutnávka různých madagaskarských...

CHM-NM40
Neapolitánky - tmavá čokoláda, 8 x 5 g | pravebio.cz
88 Kč bez DPH
99 Kč

Nemůžete se rozhodnout, která čokoláda je ta pravá pro vaše chuťové buňky? Máte možnost...

CHM-ND40
Sušené kakao, Grand cru de Sambirano - 1 kg | pravebio.cz
Bio
892 Kč bez DPH
999 Kč

Tento nealkalizovaný (nespojovaný) jemný kakaový prášek je vyroben z jednodruhového...

CHM-FCP1
Chocolat Madagascar | 100% čokoláda na vaření a pečení - BIO - 1 kg
Bio
1 071 Kč bez DPH
1 199 Kč

Tóny lesního ovoce, citrusů a rozinek se snoubí s Grand Cru de Sambirano kakaem, které...

CHM-ODC100
Chocolat Madagascar | 40% čokoláda na vaření a pečení - vegan - 1 kg
Akční cena
847 Kč bez DPH
949 Kč
999 Kč (–5 %)

Tóny ovoce a rozinek se snoubí s malgašskými kešu oříšky a single origin kakaovými boby...

CHM-CVCH40
Novinka
8 928 571 Kč bez DPH
9 999 999 Kč

Bio hořká čokoláda na pečení – 70 % kakaa nabízí intenzivní, ale harmonický chuťový...

CH-OD70
Chocolat Madagascar | Mléčná čokoláda 50% kakaa z Madagaskaru
Novinka
8 928 571 Kč bez DPH
9 999 999 Kč

Mléčná čokoláda 50 % kakaa nabízí jemnou, ale plnou chuť, která zvýrazňuje kvalitu...

CH-FM50
Chocolat Madagascar | Hořká čokoláda s kousky kakaových bobů 68% kakaa z Madagaskaru
Novinka
8 928 571 Kč bez DPH
9 999 999 Kč

Hořká čokoláda 68 % kakaa s kakaovými boby nabízí jemně vyvážený, ale plný chuťový...

CH-FD68
Chocolat Madagascar | Chef de Cuisine Drops - Fine 40% Cacao - 2 kg
Akční cena
1 612 Kč bez DPH
1 805 Kč
1 899 Kč (–4 %)

Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku...

CHM-D402
100% hořká 'single origin' bio čokoláda, údolí Sambirano, Madagaskar
Bio
147 Kč bez DPH
165 Kč

Luxusní, 100% hořká čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších bio kakaových...

CHM-DCH100BIO

Ovládací prvky výpisu

11 položek celkem

V čem jsou čokolády od Chocolat Madagascar jiné?

Nepopsatelná chuť

Díky unikátnímu prostředí madagaskarského deštného pralesa, tamní půdy a klimatu, mají zde pěstované kakaové boby velice specifický chuťový profil plný ovocných tónů - chutnají po lesním ovoci, třešních a citrusech. Chocolat Madagascar mají přirozeně velice komplexní chuť, bez nežádoucí hořkosti, a není třeba je nijak dochucovat ani chemicky ošetřovat alkalizací.

FPkxcGEXsAEtn3_

Maximální čerstvost

Manufaktura Chocolat Madagascar na rozdíl od většiny továren na čokoládu sídlí blízko kakaových plantáží. Fermentace a sušení kakaových bobů tak probíhá v průběhu pár dní od sklizně (jiné čokoládovny vyrábí čokolády z kakaových bobů mnohdy i pár let starých). Díky tomu si kakaové boby zachovávají co nejvyšší podíl účinných látek, hlavně flavonoidů.

36233306_1021905984645647_6578560098287747072_n

Udržitelnost

Kakaové boby se pěstují v bio kvalitě, nenarušují tedy životní prostředí zbytečnými pesticidy, herbicidy či hnojivy. Naopak, vytvářejí v deštném prostředí bezpečné útočiště pro ohrožené madagaskarské živočišné druhy.

E_e8XMlX0AUhVxR

Raise trade

Chocolat Madagascar kupuje kakaové boby od drobných zemědělců, kteří je sklízejí v údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Vyplácí jim prémiové ceny, díky čemuž se zvyšuje jejich životní úroveň. Další zpracování kakaa, včetně samotné výroby čokolád, probíhá také na Madagaskaru. Což přináší další nezanedbatelnou podporu ekonomiky tohoto ostrova.

Díky této podpoře roste kvalita vzdělávání a dovednosti zaměstnanců i jejich rodin, což v konečném důsledku vede ke zvyšování bohatství a podpory tohoto národa. Jedná se tedy o fair trade na nejvyšší možné úrovni - raise trade.

raistrade graf