60% čokoláda s vanilkou z Madagaskaru, MCT a kolagenem - Sava

225 Kč 5 Kč / 1 g
Skladem (>3 ks)

Tato unikátní bean to bar čokoláda se 60% obsahem kakaa, provoněná delikátní vanilkou z Madagaskaru, je speciální také díky tomu, že je obohacena o MCT, čistou C8 kyselinu oktanovou z kokosu a kolagenový komplex - opravdový biohacking mls.

Detailní informace

To nejlepší z přírody

Prodáváme výhradně prémiové výrobky, převážně v bio kvalitě

Balíme rychle a ekologicky

Odesíláme ihned po zaplacení objednávky, vše v recyklovaných materiálech

Za kvalitu ručíme

Produkty pečlivě vybíráme, testujeme a používáme

Doprava zdarma

Při nákupu nad 3500 Kč za dopravu u vybraných dopravců neplatíte

Detailní popis produktu

Vanilka z Madagaskaru, oblast Sava

Vanilka, která provoňuje i ochucuje tuto čokoládu Incacao je odrůdy Planifolia, pochází konkrétně ze severovýchodní části madagaskarského regionu Sava. Geografické místo pěstování, podnebí i okolo rostoucí plodiny mají významný vliv na výslednou chuť vanilky. V chuti této madagaskarské vanilky tak můžete cítit tóny exotických květin.

Kromě toho se může tato vanilka pochlubit označením „Bourbonská vanilka“. Tento pojem je specifický pro vanilku pěstovanou v oblastech Indického oceánu a konkrétně na Madagaskaru, Komorách, Seychelách, Réunionu a Mauriciu. Toto označení pochází ze jména francouzských králů, kteří vládli v letech 1589 až 1789 a poté v letech 1815 až 1848. Tito králové přejmenovali ostrov Réunion na Bourbon. Bourbonská vanilka z Madagaskaru má unikátní vůni i chuť.

Je ceněna pro své kakaové a ovocné tóny, které jsou výsledkem dlouhého fermentačního procesu v dřevěných truhlách. Tento několikaměsíční proces napomáhá koncentraci chutě i vůně a promění vanilku v naprosto luxusní koření. V průběhu fermentace jsou vanilkové lusky pod pečlivým dohledem. Kontroluje se nejen stupeň fermentace, ale taktéž jsou průběžně vyřazovány i všechny nekvalitní lusky. V regionu Sava žijí farmáři, kteří mají s pěstováním, sklízením a fermentací vanilky mnohogenerační zkušenosti. Za ty jsou oceněni spravedlivým příjmem, který významně přispívá k jejich živobytí.

Profil čokolády Vanille Madagaskar

  • Tóny, které v ní můžete cítit: květinové, exotické a další, viz obrázek níže.
  • Čokoláda je unikátní díky tomu, že je obohacena o MCT, čistou C8 kyselinu oktanovou z kokosu a kolagenový komplex.
  • C8 je ze všech MCT kyselin biologicky nejdostupnější pro tvorbu ketonů v játrech a dodává tělu extra podporu.
  • Čokoláda neobsahuje žádný rafinovaný cukr ani mléko. Je doslazená kombinací přírodních sladidel inositol, erythritol, ribose, thaumatin (katemfe ovoce).
  • Má nízký glykemický index, a je vhodná pro diabetiky i pro keto a low carb dietu.
  • Po rozbalení si z druhé strany obalu můžete přečíst více podrobností o původu a výrobě této unikátní čokolády.
  • Značka Incacao je charakteristická tím, že v sobě spojuje vysokou gastronomii spolu s nejnovějšími potravinářskými technologiemi a funkčními potravinami.
 Origine-Vanille-Madagascar 34

Doplňkové parametry

Kategorie: Fairtrade čokoláda
Obal: Papír
Obsah: 45 g
Specifikace: Vegan, Bez lepku, Keto, Low carb, Biohacking, Fairtrade, Bez alergenů, Bez přidaného cukru, Bez laktózy
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie a Madagaskar
Vhodné pro: Bez lepku-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Keto-Těhotné-Kojící
Proč koupit: Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů v nejchudších oblastech světa. Nádherné obaly a dokonalá chuť.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.